Fenty Skin | Η πολυαναμενόμενη skincare σειρά της Rihanna ήρθε στην Ελλάδα

Η Rihanna λανσάρει αποκλειστικά στα Sephora την πρώτη της σειρά περιποίησης προσώπου.

Από το λανσάρισμά της τον Σεπτέμβριο του 2017, η Fenty Beauty έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη στη βιομηχανία της ομορφιά. Το brand έχει αναδιαμορφώσει τα standards γύρω από την ομορφιά, παρουσιάζοντας καμπάνιες που όχι μόνο αποδέχτηκαν αλλά αγκάλιασαν τη διαφορετικότητα. Ύστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο του μακιγιάζ, η Rihanna αποφάσισε να χαρίσει στους θαυμαστές της αυτό που ζητούσαν εδώ και καιρό: Μια σειρά περιποίησης προσώπου.

Fenty Skin | Η πολυαναμενόμενη skincare σειρά της Rihanna ήρθε στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Fenty Skin αντιπροσωπεύει την νέα εποχή στην περιποίηση της επιδερμίδας παρουσιάζοντας, απλά, easy to use και αποτελεσματικά προϊόντα για κάθε τύπο επιδερμίδας. Οι συνθέσεις των προϊόντων είναι vegan και με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, ενώ "σέβονται" και τις "ιδιαιτερότητες" της μαύρης επιδερμίδας. Κάτι που αξίζει ακόμα να αναφερθεί είναι ότι η εν λόγω σειρά είναι genderless, στέλνοντας το μήνυμα πως η περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας δεν θα πρέπει να θεωρείται ένδειξη μειωμένου ανδρισμού.

Με έμπνευση το παγκόσμιο lifestyle, η Rihanna ενώνει καλλυντικά συστατικά από όλο τον κόσμο με τα πιο αποτελεσματικά συστατικά περιποίησης προσώπου όπως το υαλουρονικό οξύ και την νιασιναμίδη με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Απαλές υφές και μυρωδιές εμπνευσμένες από τα συστατικά κάθε προϊόντος. Όλα αυτά σε συσκευασίες eco friendly, με ανακυκλώσιμα υλικά και refillable

Beauty fenty skin

Το πρώτο λανσάρισμα του Fenty Beauty περιλαμβάνει το Total Cleans'r Remove-it-All Cleanser, το Fat Water Pore-Refining Toner Serum, το Hydra Vizor Invisivle Moisturizer Broad Spectrum SPF30 Sunscreen και την Instant Reset Overnight Recovery Gel-Cream.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

info
Θα τα βρείτε στο sephora.gr, στο Mobile App Sephora Greece και στα καταστήματα Sephora