Το νέο clean beauty brand που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με τη συζήτηση περί sustainability να είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, ήταν θέμα χρόνου μέχρι ένα clean και refillable beauty brand να μπει στο φαρμακείο. Το ελληνικό Clinéa έκανε δυναμικό ντεμπούτο, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης, με απολαυστικά κι ασφαλή skincare προϊόντα, που σέβονται την επιδερμίδα και το περιβάλλον.

Το νέο clean beauty brand που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης

Όλα τα προϊόντα clinéa, από τα καθαριστικά, μέχρι τους ορούς και τις κρέμες, δημιουργούνται κάτω από τις αυστηρές προϋποθέσεις μιας clean φιλοσοφίας ανάπτυξης προϊόντων. Μάλιστα, με τις επαναγεμιζόμενες συσκευασίες clinéa, όταν τελειώνει το αγαπημένο σας προϊόν αντί να το ξαναγοράσετε, μπορείτε να το ξαναγεμίσετε, εξοικονομώντας κάθε φορά -για εσάς και τον πλανήτη- το 88% της συσκευασίας. Η εσωτερική κάψουλα είναι πλήρως ανακυκλώσιμη, ενώ τα σωληνάρια και τα μπουκαλάκια αποτελούνται από 51% και 100% ανακυκλωμένο πλαστικό αντίστοιχα.

CLINÉA_Photo_Company

Πρωταγωνιστής όλων των προϊόντων clinéa είναι το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters (4B INNOVATION). Με υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, βιο-ινουλίνη και εκχύλισμα κομπούχας που συμβάλλουν στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας του δέρματος, οι 4 σειρές χαρίζουν υγιή και αναζωογονημένη επιδερμίδα ξαναγεμίζοντάς τη με ό,τι χρειάζεται.

info
Βρείτε όλα τα προϊόντα clinéa στο φαρμακείο
www.clineacosmetics.com