Αυτά είναι τα καλύτερα αντηλιακά στικ για γυναίκες άνω των 50

Για προστασία από τις ακτίνες UV και μια πιο νεανική όψη στην επιδερμίδα.

Ιδανικά για εσάς που δεν θέλετε να λερώνετε τα χέρια σας με κρέμες, αλλά και για εσάς που ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο να ανανεώνετε την αντηλιακή προστασία σας on the go, τα αντηλιακά στικ αποτελούν must προσθήκη στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας -ειδικά αυτήν την περίοδο. Μετά τα 50 επιλέξτε ενυδατικές συνθέσεις, που χαρίζουν στην ώριμη επιδερμίδα τη λάμψη που της λείπει, αλλά και προϊόντα εμπλουτισμένα με αντιοξειδωτικά συστατικά που μάχονται κατά των σημαδιών γήρανσης. Ακολουθούν πέντε από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε:

Director's Choice | Τα καλύτερα αντηλιακά στικ για μετά τα 50

Invisible Sun Care Stick SPF50+, Clarins

Invisible Sun Care Stick SPF50+, Clarins

Η ανάλαφρη σχεδόν αόρατη υφή του Invisible Sun Care Stick SPF50+ προστατεύει τα πιο ευαίσθητα μέρη του προσώπου, ενώ τα αντιοξειδωτικά στη σύνθεσή του έχουν αντιγηραντική δράση.

Sun Perfect Youth Protection Sun Clear & Tinted Stick SPF50, Lancaster

Sun Perfect Youth Protection Sun Clear & Tinted Stick SPF50, Lancaster

Το Sun Perfect Sun Clear & Tinted Stick SPF50 διαθέτει την αποκλειστική και προηγμένη τεχνολογία Full Light Technology, η οποία προστατεύει ευρέως την επιδερμίδα από τις UVBs, UVAs, το ορατό φως και τις υπέρυθρες ακτίνες, προστατεύοντας και ενισχύοντας την επιδερμίδα απέναντι σε μελλοντικές φθορές από τον ήλιο. Η φόρμουλα προλαμβάνει επίσης και βοηθά στην ορατή διόρθωση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών και των σκούρων κηλίδων.

Glow Stick Sunscreen SPF50, Supergoop (sephora.gr)

Glow Stick Sunscreen SPF50, Supergoop (sephora.gr)

Ιδανικό για την ξηρή ώριμη επιδερμίδα, το Glow Stick Sunscreen προσφέρει ενυδάτωση που ενισχύει τη λάμψη και διαυγή προστασία ευρέος φάσματος με δείκτη SPF50, ενώ «ντύνει» την επιδερμίδα με ένα πέπλο δροσιάς.

Protective Stick SPF50+, ARVAL (sonice.gr)

Protective Stick SPF50+, ARVAL (sonice.gr)

Το Protective Stick SPF50+ περιέχει οξείδιο του τιτανίου που βοηθά να μην αποκτά η επιδερμίδα την χαρακτηριστική αντιαισθητική γαλακτερή όψη. Η σύνθεσή του είναι επίσης εμπλουτισμένη με οξική βιταμίνη Ε για ενυδατική, θρεπτική και αντιγηραντική δράση.

Sunissime Stick SPF50+, LIERAC (στα φαρμακεία)

Sunissime Stick SPF50+, LIERAC (στα φαρμακεία)

Το προστατευτικό Stick SPF50+Sunissime προσφέρει πολύ υψηλή προστασία στο πρόσωπο και στις ευαίσθητες περιοχές χάρη σε ένα σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος. Η σύνθεσή του προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης (ρυτίδες, κηλίδες, χαλάρωση) προσφέροντας δράση ολικής αντιγήρανσης.