5 ασκήσεις yoga που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι

Η δασκάλα yoga Lynn Roulo μοιράζεται με το harpersbazaar.gr καθημερινές ασκήσεις που ενισχύουν τη σωματική και πνευματική υγεία.

Αρκούν 10 λεπτά την ημέρα για να ενισχύσετε τη σωματική και πνευματική σας υγεία αλλά και να κάνετε πιο ευχάριστη την παραμονή σας στο σπίτι. Με τα αναρίθμητα οφέλη της, η yoga ξεφεύγει από την έννοια της προπόνησης και αναδεικνύεται σε έναν ολοκληρωμένο τρόπο ζωής.

Παύση του γρήγορου ρυθμού της καθημερινότητας, εστίαση στην αναπνοή και το σώμα, εσωτερική αναζήτηση και επίγνωση είναι μερικά από όσα μαθαίνει κανείς μέσα από τη yoga. Καθώς ο COVID-19 μονοπωλεί το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας, είναι σημαντικό να αφιερώνετε καθημερινά χρόνο στον εαυτό σας για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, εστιάζοντας τόσο στη σωματική όσο και την πνευματική σας υγεία.

Η Lynn Roulo, δασκάλα yoga, ακολουθεί έναν ολίστικο τρόπο ζωής, καταφέρνοντας να ενώσει τις αρχές του Ιπποκράτη με τη west coast φιλοσοφία της, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει πίσω της την Καλιφόρνια για να ζήσει κάτω από την Ακρόπολη. "Νιώθω ότι αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνει ο κόσμος yoga και το Harvard Medical School δείχνει να συμφωνεί" λέει η ίδια. Στις πρόσφατες οδηγίες που εξέδωσε η Ιατρική Σχολή του Harvard, η yoga, ο διαλογισμός και η ελεγχόμενη αναπνοή είναι "μερικοί δοκιμασμένοι και πραγματικοί τρόποι χαλάρωσης" αναφέρει σε άρθρο του το The Week

Η Lynn Roulo προτείνει 5 ασκήσεις yoga που ενισχύουν το νευρικό σύστημα, βελτιώνουν την ευλυγισία και συμβάλλουν στην καταπολέμηση του άγχους.

Namaste!

#stayhome #staysafe

Info: www.lynnroulo.com , FB/IG lynnskundaliniyoga