Μια μέρα στο πιάτο του πιο διάσημου γιατρού στο διαδίκτυο

Ο Dr. Mike αποκαλύπτει τι περιλαμβάνει το καθημερινό διαιτολόγιό του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με 3,6 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και περισσότερους από 5 εκατομμύρια subscribers στο YouTube, ο Mikhail Varshavski είναι ο πιο διάσημος γιατρός στο διαδίκτυο. Σε αυτό το επεισόδιο του Food Diaries, ο Dr. Mike αποκαλύπτει στο αμερικάνικο Harper's Bazaar τι περιλαμβάνει το καθημερινό διαιτολόγιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για μεσημεριανό, ο Varshavski συνήθως τρώει μία σαλάτα από το αγαπημένο του μεξικάνικο εστιατόριο. Αυτή περιλαμβάνει καστανό ρύζι, πράσινα φυλλώδη λαχανικά και διπλή ποσότητα κρέατος. "Συνήθως επιλέγω κοτόπουλο ή μπριζόλα ή ίσως και τα δύο", λέει. "Ζητώ διπλή ποσότητα κρέατος, γιατί χρειάζομαι την πρωτεΐνη", προσθέτει. Στη συνέχεια, προσθέτει salsa, λίγο τυρί και γουακαμόλε. "Προσπαθώ να μασάω αργά, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ", λέει. "Θα μπορούσα να έτρωγα τη σαλάτα μου σε 30 δευτερόλεπτα, και δεν είναι καλό να τρώει κανείς τόσο γρήγορα", εξηγεί. 

Ο Varshavski μίλησε επίσης και για το πώς κάνει την πιο υγιεινή επιλογή στις αλυσίδες fast food. "Μπορώ να ανακαλύψω, σαν ντεντέκτιβ, τι μπορεί να είναι υγιεινό", λέει. "Ψάχνω για πιάτα που να περιλαμβάνουν πολλά λαχανικά- πράσινα φυλλώδη και ντομάτες. Μετά επιλέγω μια πηγή πρωτεΐνης, είτε κοτόπουλο, είτε μοσχάρι, είτε κάποια vegan πηγή... Και μετά, αν πρόκειται να φάω υδατάνθρακες, επιλέγω έναν σύνθετο υδατάνθρακα: καστανό ρύζι, ψωμί ολικής αλέσεως", εξηγεί. 

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ