Κεφάλαιο κυτταρίτιδα | 3 μύθοι και 1 αλήθεια για το φλέγον ζήτημα του καλοκαιριού

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest, η Κορίνα Βρούσια σάς δείχνει πώς μπορείτε να νιώθετε γεμάτες αυτοπεποίθηση αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι πρώτες εξορμήσεις στις παραλίες, αλλά και τα πρώτα Σαββατοκύριακα μακριά από την πόλη είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά κι αυτό σημαίνει ότι το άγχος για την όψη φλοιού πορτοκαλιού έχει φτιάσει στο πικ της. Αν μια πιο λεία επιδερμίδα ξέρετε ότι θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση, τότε δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε να "εργάζεσαι" για αυτή. Προσέξτε όμως ποιες συμβουλές θα ακολουθήσετε. Δεν είναι όλα όσα διαβάζετε στο διαδίκτυο αλήθεια.

Στο πρώτο βίντεο #BeautyStarsFest της νέας σεζόν, η Κορίνα Βρούσια παίζει το "How much do you know?" ανακαλύπτοντας τρεις μύθους για την κυτταρίτιδα, που όλες θα πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους να πιστεύουμε, αλλά και μία αλήθεια για το φλέγον ζήτημα του καλοκαιριού.

Όπως αποκαλύπτει, κάθε χρόνο, προκειμένου να νιώθει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της στην παραλία, εντάσσει στη ρουτίνα της το My Coach! της Elancyl (στα φαρμακεία). Πρόκειται για μία κρέμα σώματος κατά της επίμονης κυτταρίτιδας, εμπνευσμένη από το μεταβολισμό των αθλητών. Περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό από μικροφύκη, κισσό και καφεΐνη που κινητοποιεί τα λιποκύτταρα και τετραπασιάζει τα αποτελέσματα ακόμα και της πιο ήπιας, καθημερινής άσκησης, χαρίζοντας μέσα σε μόλις 14 ημέρες πιο λεία όψη και σφριγηλή επιδερμίδα.

Δείτε το βίντεο: