Το μυστικό για επιτυχημένη απώλεια βάρους μετά τα 40

Με το πέρασμα των χρόνων οι ανάγκες του σώματός μας αλλάζουν, αναζητώντας τις κατάλληλες προσθήκες για την απώλεια περιττών κιλών.

Η πρωτεΐνη είναι ίσως από τα επικρατέστερα μακροθρεπτικά συστατικά που είναι σημαντικό να λαμβάνεις σε ικανοποιητική ποσότητα στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής με σκοπό την απώλεια περιττών κιλών και λίπους. Και αυτό γιατί, το εν λόγω θρεπτικό συστατικό έχει την ιδιότητα να παρέχει στο σώμα την αίσθηση της πληρότητας, κρατώντας το στομάχι χορτάτο για περισσότερες ώρες, ενώ ταυτόχρονα θρέφει σε βάθος τους μύες, αποτρέποντας την απώλεια μυϊκής μάζας με το πέρασμα των χρόνων.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν συνδέσει την πρωτεΐνη αποκλειστικά και μόνο με τις ζωικές τροφές, οι οποίες ναι μεν παρέχουν μια σημαντική ποσότητα αυτής στον οργανισμό, όμως τον επιβαρύνουν συχνά με περιττές θερμίδες λόγω των λιπαρών που διαθέτουν. Για αυτό και είναι απαραίτητο όταν επιλέγετε ζωικές πρωτεΐνες, να προσθέτετε κυρίως άπαχο κρέας, πουλερικά και ψάρια στη διατροφή σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο shape.gr