Από τα overnight oats μέχρι τις γευστικές ομελέτες, τις τηγανίτες με βατόμουρα και μία φέτα ψωμιού με πληθώρα από toppings, υπάρχουν πολλές περισσότερες από μία πιθανές επιλογές για πρωινό γεύμα στις μέρες μας. Και το μόνο βέβαιο είναι ότι κάποιες επιλογές είναι σίγουρα πιο πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά από άλλες. Ποια θα ήταν λοιπόν η Νο 1 επιλογή ενός διαιτολόγου; Και πώς μπορούμε να φέρουμε περισσότερα καλά θρεπτικά συστατικά στο σώμα μας, από την αρχή κιόλας της μέρας, χωρίς να θυσιάσουμε τη νοστιμιά;
Αυτό το ερώτημα απαντούν ο Raj Punjabi και ο Noah Michelson, οι οικοδεσπότες του podcast "Am I Doing It Wrong" της HuffPost με την καλεσμένη τους, Lisa Moskovitz, διαιτολόγο, η οποία προσφέρει τις συμβουλές και τα tips της για να απολαύσετε καλύτερα το πρωινό.
Τι προτείνει η διατροφολόγος;
Το all-star πρωινό της Moskovitz είναι οι σπόροι chia, οι οποίοι συλλέγονται από τη Σάλβια την ισπανική (Salvia hispanica), μέλος της οικογένειας της μέντας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο shape.gr