Η Britney Spears, στα 38 της, θέλει να απαλλαγεί από την "κηδεμονία" του πατέρα της

Ο Jamie Spears ελέγχει εδώ και 12 χρόνια τις προσωπικές και επιχειρηματικές υποθέσεις της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Britney Spears θέλει να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος ελέγχει εδώ και 12 χρόνια τις προσωπικές και επιχειρηματικές υποθέσεις της, κατόπιν απόφασης δικαστηρίου.

Ενόψει μιας ακρόασης σε δικαστήριο του Λος Άντζελες σήμερα, ο δικηγόρος της 38χρονης ποπ σταρ κατέθεσε έγγραφα στα οποία αναφέρεται ότι η τραγουδίστρια "αντιτίθεται σθεναρά στο να ανατεθεί και πάλι η επιτροπεία της στον James Spears χωρίς να εξηγεί τους λόγους. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο 68χρονος Jamie Spears ανέλαβε "κηδεμόνας" της ενήλικης κόρης του το 2008, αφού η ζωή της βγήκε εκτός ελέγχου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τον Οκτώβριο του 2018 η Britney Spears δεν έχει δώσει καμία συναυλία και πέρσι εισήχθη και πάλι, για μικρό χρονικό διάστημα, σε ψυχιατρείο. Στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι "είναι δεδηλωμένη επιθυμία της να μην δώσει παραστάσεις αυτήν την περίοδο". Οι θαυμαστές της σταρ διαμαρτύρονται για τη μακρά επιτροπεία της και έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας την "απελευθέρωσή" της. Πιστεύουν ότι την κρατούν αιχμάλωτη και ότι η ίδια στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα, παρακαλώντας να την ελευθερώσουν, μέσα από τους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια – συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες ή video ενώ χορεύει στο σπίτι της. Οι υποστηρικτές της σχεδιάζουν να διαδηλώσουν σήμερα έξω από το δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Η Britney ζητά να δοθεί ο έλεγχος των υποθέσεών της στη μάνατζέρ της, τη Jodi Montgomery, η οποία είχε αναλάβει προσωρινά την κηδεμονία της πέρσι, όταν ο πατέρας της αρρώστησε. Ο Jamie Spears απέρριψε την εκστρατεία "Free Britney", χαρακτηρίζοντάς την ανέκδοτο. "Όλοι αυτοί οι συνωμοσιολόγοι δεν έχουν ιδέα. Επαφίεται στο δικαστήριο να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο για την κόρη μου. Δεν είναι δουλειά κανενός άλλου", είπε.

Πηγή: madamefigaro.gr