Meghan Markle και πρίγκιπας Harry | Απαντούν στις φήμες για τη σειρά στο Netflix

Το ζευγάρι θέλει να προσφέρει "ενημέρωση αλλά και ελπίδα".

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ξεκαθαρίζουν τις φήμες που τους θέλουν να πρωταγωνιστούν σε μια νέα σειρά του Netflix.

Το ζευγάρι υπέγραψε πρόσφατα ένα πολυετές συμβόλαιο με το Netflix, για το οποίο θα κάνουν παραγωγές ταινιών, shows, ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα. Δεν άργησαν μάλιστα να κυκλοφορήσουν φήμες πώς ο Harry και η Meghan θα αποκαλύψουν και στιγμές από τη καθημερινότητα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα show που θα καταγράψει τη ζωή του ζευγαριού για τρεις μήνες, κάτι "καλαίσθητο” που θα "επικεντρώνεται στις φιλανθρωπικές τους δραστηριότητες”.

Το ζευγάρι, ωστόσο, έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία αρνείται αυτή την πληροφορία. Ένας εκπρόσωπός τους είπε στην The Independent, "Ο δούκας και η δούκισσα δεν θα λάβουν μέρος σε κανένα reality”. Αντ' αυτού, ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ για τη φύση καθώς και μια σειρά animation για τις γυναίκες που αποτελούν παράδειγμα.

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry | Απαντούν στις φήμες για τη σειρά στο Netflix

Παρόλο που η Meghan έχει κάνει καριέρα ως ηθοποιός, δεν θα έχει τέτοιο ρόλο σε κανένα από τα projects τους, όπως επιβεβαιώνει το Harper's Bazaar US, ενώ μια πηγή αποκάλυψε πως η επιλογή των συνεργατών τους θα είναι με βάση τη διαφορετικότητα, είτε αυτοί είναι πίσω είτε μπροστά από την κάμερα.

"Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι που να ενημερώνει και ταυτόχρονα να δίνει ελπίδα”, εξήγησαν ο Harry και η Meghan σε μια δήλωσή τους στην επίσημη παρουσίαση του Netflix. "Σαν νέοι γονείς είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε προγράμματα για όλη την οικογένεια που να αποτελούν πηγή έμπνευσης”.

Το ζευγάρι πρόσθεσε πως το τεράστιο κοινό του Netflix, το οποίο έχει φτάσει τους 193 εκατομμύρια συνδρομητές, "θα βοηθήσει να μοιραστούμε υλικό που θα έχει απήχηση και θα κάνει τον κόσμο να δράσει”.