Η Kate Middleton κέρδισε τον πρίγκιπα William στο Pictionary

Η δούκισσα του Cambridge φαίνεται πως είναι καλύτερη στα επιτραπέζια παιχνίδια από τον σύζυγο της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έναν χρόνο μετά το ταξίδι τους στο Πακιστάν, η Kate και ο William ήρθαν και πάλι σε επαφή με τους ανθρώπους που γνώρισαν εκεί το 2019, προκειμένου να μάθουν πως αντιμετωπίζουν την πανδημία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού του Kensington, πρώτα μίλησαν με δασκάλους του Islamabad Model College for Girls, ενώ αργότερα έπαιξαν pictionary διαδικτυακά με τους μαθητές.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μια από τις μαθήτριες ρώτησε τον δούκα και τη δούκισσα αν ζωγραφίζουν στον ελεύθερο τους χρόνο. Τότε ο William αποκάλυψε πως η Kate είναι πολύ καλύτερη στη ζωγραφική από εκείνον. "Ναι, βέβαια. Και στους δυο μας αρέσει να ζωγραφίζουμε λίγο”, είπε. "Η Catherine είναι πολύ καλή, εγώ είμαι πολύ κακός”.

Όταν η χαριτωμένη μαθήτρια ρώτησε γιατί ο William δεν είναι καλύτερος, η Kate παρενέβη λέγοντας χαριτολογώντας πως δεν εξασκείται όσο συχνά θα έπρεπε. "Δεν το κάνω αρκετά συχνά, αυτό είναι αλήθεια”, παραδέχθηκε ο δούκας.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι μίλησε με το προσωπικό στο Παιδικό Χωριό SOS. Η Kate και ο William πληροφορήθηκαν πως το χωριό κατάφερε να μάθει στα παιδιά πως να προστατεύονται και πως να σταματήσουν τη διασπορά του COVID, με την καθοδήγηση γιατρών και ιατρικού προσωπικού. Κάποια από τα παιδιά τους έδειξαν ζωγραφιές και βραχιόλια που είχαν φτιάξει, εμπνευσμένα από την επίσκεψη του ζευγαριού εκεί κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας.

Η επίσκεψη της Kate και του William το 2019 ήταν η πρώτη επίσημη επίσκεψη μελών της βασιλικής οικογένειας από το 2006.