H Eva Chen σε μια απολαυστική συζήτηση με τον Barack Obama

Η fashion director του Instagram ζήτησε μερικές συμβουλές από τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο για το νέο της βιβλίο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Eva Chen επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη στους θαυμαστές της στο Instagram όταν χθες είχε μία διαδικτυακή συνομιλία με τον Barack Obama. Η fashion director του Instagram και συγγραφέας παιδικών βιβλίων συνομίλησε μέσω Zoom με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο με αφορμή το νέο του βιβλίο "A Promised Land" και μοιράστηκε μαζί του τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη διαδικασία συγγραφής. Του ζήτησε επίσης να μοιραστεί μαζί της μερικά χρήσιμα tips για να είναι παραγωγική.

"Είχα την απίστευτη ευκαιρία να συνομιλήσω (έστω και διαδικτυακά) με τον @barackobama σχετικά με το νέο του βιβλίο A Promised Land και μου έδωσε συμβουλές για το πώς να γράψω το δικό μου βιβλίο", έγραψε στην ανάρτησή της. Ο Barack Obama υποδέχτηκε την Chen με το κλασικό ζεστό του χαμόγελο και τόνισε τη σημασία του να συγχωρεί κάποιος τον εαυτό του όταν κάνει λάθη, χρησιμοποιώντας το βιβλίο του ως παράδειγμα.

"Αφού τελείωσα με αυτό το βιβλίο - και με όλα τα άλλα βιβλία που έχω γράψει - τουλάχιστον μία φορά την ημέρα λέω στον εαυτό μου," Κανείς δεν θα ήθελε να το διαβάσει "ή" Αυτό δεν είναι τόσο καλό όσο ήλπιζα, "ή" θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα", είπε στην Eva. Όμως ο πρώην πρόεδρος δεν αφήνει αυτές τις σκέψεις να επηρεάσουν τη δουλειά του. Εξήγησε ότι είναι σημαντικό "να αισθανόμαστε άνετα με το γεγονός ότι είμαστε άνθρωποι και θα κάνουμε λάθη, αλλά αν προσπαθήσουμε σίγουρα αξίζει τον κόπο. Αυτό φαίνεται να λειτουργεί τουλάχιστον σε μένα."

Στο τέλος του βίντεο η Eva κάλεσε τα παιδιά της, τον Tao και τη Ren, να πουν ένα γεια στον Barack Obama. Όπως θα δείτε η αντίδρασή τους είναι απολαυστική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ