Βασίλισσα Ελισάβετ | Το τρυφερό δώρο για τα γενέθλιά της

Η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάσε τα επίσημα γενέθλιά της το Σάββατο 12 Ιουνίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τίποτα δεν μπορεί να φτιάξει περισσότερο τη διάθεση της βασίλισσας Ελισάβετ από ένα κουτάβι corgi, γι 'αυτό ο πρίγκιπας Andrew μαζί με τις κόρες του, πριγκίπισσα Βεατρίκη και πριγκίπισσα Ευγενία, τής χάρισαν ένα νέο σκυλάκι.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος της θεώρησε πως είναι μια καλή ευκαιρία με αφορμή τα επίσημα γενέθλιά της, να της προσφέρει αυτό το ξεχωριστό δώρο. Πολύ περισσότερο όμως της χάρισε το νέο κατοικίδιο για να απαλύνει τον πόνο της, αφού στις 10 Ιουνίου ήταν τα γενέθλια του συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίππου, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Απρίλιο, και θα έκλεινε τα 100"Η Βασίλισσα πέρασε μία δύσκολη περίοδο και είναι απολύτως ενθουσιασμένη να αποκτήσει ένα νέο corgi" δήλωσε πηγή μέσα από το Παλάτι στη The Sun. 

H Βασίλισσα Ελισάβετ με τα δύο σκυλάκια της το 1994
H Βασίλισσα Ελισάβετ με τα δύο σκυλάκια της το 1994 στο παλάτι του Windsor.

Ο πρίγκιπας Andrew είχε την ίδια ιδέα και λίγους μήνες πριν, όταν ο πατέρας του βρισκόταν στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να χαρίσει δύο νέα corgi στη μητέρα του. Δυστυχώς, 6 μήνες αργότερα, η βασίλισσα Ελισάβετ βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσει το ένα από τα δύο, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατό του. Μία ακόμη απώλεια για τη 95χρονη μονάρχη, που είχε χάσει πρόσφατα τον επί δεκαετίες σύντροφό της. 

Η ράτσα corgi είναι εξαιρετικά δημοφιλής χάρη στη Βασίλισσα Ελισάβετ
Η ράτσα corgi είναι εξαιρετικά δημοφιλής χάρη στη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι λάτρης της συγκεκριμένης ράτσας, από τότε που έλαβε το πρώτο της ως δώρο για τα 18α γενέθλιά της από τους γονείς της, έχοντας ανεβάσει τη δημοτικότητα των corgi στα ύψη, αφού αποτελεί σήμα κατατεθέν του οίκου των Windsor. Μάλιστα, όπως θα εξομολογηθεί ο Darren McGrady, πρώην σεφ του παλατιού για 15 χρόνια, τα σκυλάκια της Βασίλισσας λαμβάνουν σίγουρα βασιλική μεταχείριση, καθώς από τα πρώτα πιάτα που του είχαν ζητηθεί να φτιάξει ήταν για εκείνα. "Νόμιζα πως επρόκειτο να μαγειρεύω για βασιλιάδες, βασίλισσες και προέδρους. Το έκανα εντέλει, όμως από τις πρώτες μου δουλειές ήταν να μαγειρεύω για τα βασιλικά corgi- ετοιμάζοντάς τους φρέσκο φαγητό κάθε μέρα", είχε δηλώσει ο McGrady για τα κατοικίδια της βασίλισσας Ελισάβετ.