Ο πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαιώνει την ημερομηνία επιστροφής της πριγκίπισσας Charlene

Η πριγκίπισσα του Μονακό είναι απολύτως έτοιμη να γυρίσει στην οικογένειά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με απόλυτη σιγουριά ο πρίγκιπας Αλβέρτος δήλωσε πως η σύζυγός του τις επόμενες εβδομάδες θα είναι στο σπίτι τους. Η πριγκίπισσα Charlene, η οποία βρίσκεται από τον Μάιο στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, καθώς αδυνατούσε να επιστρέψει στο Μονακό λόγω της κατάστασης της υγείας της, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συζύγου της, πολύ σύντομα θα είναι και πάλι κοντά στην οικογένειά της. 

Διαβάστε Επίσης

"Είναι σε καλή φόρμα και σε καλύτερη διάθεση. Θα είναι εδώ πολύ πριν την Εθνική Γιορτή του Μονακό, που πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου", επεσήμανε ο Αλβέρτος, δίνοντας έμφαση στο γεγονός πως η γυναίκα του θα βρίσκεται στο Μονακό πολύ πριν το σημαντικό event. Από την άλλη, το αν θα τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στο Ντουμπάι στις 13 Νοεμβρίου, ο ίδιος απάντησε πως θα το δουν τελευταία στιγμή, καθώς όπως φαίνεται θα κριθεί από την κατάσταση της υγείας της. 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος εξήγησε, επίσης, για πρώτη φορά αναλυτικά τον λόγο που εμποδίζει τη σύζυγό του να ταξιδέψει και αυτός είναι πως είναι απαγορευτικό για την ίδια να πετάξει πάνω από τα 20.000 πόδια λόγω της πίεσης που θα δεχθεί κατά τη διάρκεια της πτήσης. "Προφανώς της λείπουν τα παιδιά. Και εκείνη τους λείπει. Σε όλους μας λείπει", πρόσθεσε ο πρίγκιπας του Μονακό. 

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε δηλώσει ξανά πως σύντομα η σύζυγός του θα επέστρεφε στο σπίτι τους, όμως μία επιπλοκή στην υγεία της, που την οδήγησε εκ νέου στο χειρουργείο, κατέστησε αδύνατη για ακόμη μία φορά τη μεταφορά της. 

Και μπορεί η διάθεσή της να είναι καλύτερη, όμως, πριν από λίγες ημέρες, η πριγκίπισσα Charlene μοιράστηκε με τους followers της ένα ακόμα δυσάρεστο γεγονός, την απώλεια του αγαπημένου της σκύλου, με τον οποίο ανήρτησε μία τρυφερή φωτογραφία.

Διαβάστε Επίσης