Το δυσάρεστο περιστατικό που διέλυσε ψυχολογικά την πριγκίπισσα Charlene

Η πριγκίπισσα του Μονακό είναι απαρηγόρητη ύστερα από το τραγικό γεγονός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι τελευταίοι μήνες για την πριγκίπισσα Charlene δεν είναι καθόλου εύκολοι, αφού εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της, παραμένει ακόμα υποχρεωμένη να περιμένει υπομονετικά στη Νότια Αφρική- όπου είχε ταξιδέψει στο πλαίσιο της καμπάνιας της για την προστασία της άγριας ζωής στην περιοχή από τον περασμένο Μάιο-  μέχρι οι γιατροί να της δώσουν το πράσινο φως για να επιστρέψει πίσω στο Μονακό.

Διαβάστε Επίσης

Και ενώ της λείπουν υπερβολικά τα παιδιά της, τα οποία έχει να δει από τον Αύγουστο ύστερα από την τελευταία επίσκεψή τους στη γενέτειρα της μητέρας τους, ένα ακόμη γεγονός συνέβη, που στενοχώρησε τρομερά την πριγκίπισσα του Μονακό, της οποίας η ψυχολογική κατάσταση δε βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Ειδικότερα, η Charlene μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram τη δυσάρεστη είδησης της απώλειας του σκύλου της. Πιο αναλυτικά, η πριγκίπισσα του Μονακό ανήρτησε μία χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, στην οποία κρατάει αγκαλιά και φιλάει με στοργή το σκυλάκι της Angel, το οποίο δυστυχώς έφυγε από τη ζωή το προηγούμενο βράδυ. Η ίδια έγραψε στο caption: "Ο μικρός μου Angel πέθανε χθες το βράδυ, τον πάτησαν στον δρόμο. Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη".

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Angel βρισκόταν μαζί της στη Νότια Αφρική ή είχε μείνει πίσω στο σπίτι της, πάντως η Charlene είναι απαρηγόρητη από την τελευταία απώλεια που βιώνει. 

Πρόσφατα, ο σύζυγός της, πρίγκιπας Αλβέρτος, είχε δηλώσει πως η Charlene είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της και στην οικογένειά της, κάτι που δεν κατέστη δυνατό ύστερα από επιπλοκές που είχε με την υγεία της, αφού χρειάστηκε για ακόμη μια φορά να εγχειριστεί. Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια είχε υποστεί μόλυνση στο αυτί, στον λαιμό και στη μύτη της λίγο καιρό μετά από μία επέμβαση που είχε πραγματοποιήσει στο Μονακό, την οποία προσπαθεί μέχρι σήμερα να καταπολεμήσει. 

Διαβάστε Επίσης