Γιατί η δικαστική νίκη της Meghan Markle ίσως κατέστρεψε για πάντα τη φήμη της

Η δούκισσα του Sussex βγήκε νικήτρια από την 3ετή μάχη με την εφημερίδα Mail on Sunday.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η Meghan Markle δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη εναντίον της Mail on Sunday που διήρκεσε 3 ολόκληρα χρόνια, για την οποία η δούκισσα του Sussex έκανε μία πρόσφατη δημόσια δήλωση, σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, Duncan Larcombe, δυστυχώς, όσα ειπώθηκαν στις καταθέσεις ίσως πλήξουν για πάντα την αξιοπιστία του ζευγαριού. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, μέσα από τα στοιχεία που βγήκαν στην επιφάνεια και την κατάθεση του Jason Knauf, του προσωπικού γραμματέα των Sussexes που είχαν εκείνη την εποχή, διαπιστώθηκε πως η Markle είχε γνώση πως το γράμμα που είχε στείλει στον πατέρα της και για το οποίο είχε μηνύσει την εφημερίδα, θα μπορούσε να δημοσιοποιηθεί. Συνεπώς, η επιλογή των λέξεων έδειξε πως η Markle πόνταρε στη συμπόνοια του κοινού.

Από την άλλη, το γεγονός που ξάφνιασε τους πάντες ήταν πως εντέλει η Markle είχε δώσει την έγκρισή της στον Knauf να συναντηθεί με τον βιογράφο Omid Scobie για να του δώσει εσωτερικές πληροφορίες για το βιβλίο του, "Finding Freedom", στο οποίο το ζευγάρι υποτίθεται δεν είχε καμία ανάμειξη.

Σύμφωνα με τον Larcombe, παρά τη νίκη της Markle, το γεγονός αυτό σίγουρα θα έχει επιπτώσεις στο μέλλον. Για παράδειγμα, σε ό,τι αφορά το βιβλίο "Finding Freedom", το ότι "ξέχασε" ότι είχε συνεργαστεί με τον Scobie, έδειξε στο κοινό πως προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα του Sussex λέει ψέματα για κάτι. Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται η βασιλική οικογένεια και κυρίως η Kate Middleton δεν είναι καθόλου κολακευτικός. Αναλυτικότερα, στο "Finding Freedom" αναφέρεται πως η δούκισσα του Cambridge δεν έκανε καμία προσπάθεια να καλωσορίσει τη Meghan στην οικογένεια, όπως και ο σύζυγός της, πρίγκιπας William. 

Επίσης, από τη στιγμή που η έρευνα του Παλατιού για το αν η Meghan Markle ήταν αναιδής στο προσωπικό είναι ακόμα σε εξέλιξη, υπάρχει πιθανότητα τα αποτελέσματα να συντελέσουν στην απόλυτη καταστροφή της αξιοπιστίας της δούκισσας του Sussex. 

Διαβάστε Επίσης