Η νέα συγκινητική ανάρτηση της πριγκίπισσας Charlene με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων των παιδιών της

Η πριγκίπισσα Gabriella και ο πρίγκιπας Jacques έκλεισαν τα 7.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει η πριγκίπισσα Charlene, η οποία αν και κατάφερε να επιστρέψει από τη Ν. Αφρική, παρά τα προβλήματα υγείας που προκλήθηκαν, η ίδια δε μπόρεσε να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της για τα 7α γενέθλιά τους.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η πριγκίπισσα του Μονακό είχε τη δυνατότητα να επανενωθεί με την οικογένειά της λίγες εβδομάδες νωρίτερα, όμως σχεδόν αμέσως εισήχθη σε κλινική αποκατάστασης για να επανέλθει σωματικά και ψυχολογικά εξαιτίας της πρόσφατης περιπέτειάς της. 

Προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλια του πρίγκιπα Jacques και της πριγκίπισσας Gabriella, η μητέρα τους ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ανάρτηση αυτή να αποτελεί τη δεύτερη από τότε που αναγκάστηκε να απομακρυνθεί ξανά από τα παιδιά της. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τα δίδυμα να είναι εμφανώς χαρούμενα, σβήνοντας την τούρτα τους που είχε τον αριθμό 7, ενώ διάφορα πολύχρωμα μπαλόνια διακοσμούν τον χώρο. Στη λεζάντα των φωτογραφιών, η πριγκίπισσα Charlene έγραψε: "Χρόνια πολλά μωρά μου. Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε με τόσο υπέροχα παιδιά. Είμαι πραγματικά ευλογημένη. Με αγάπη, μαμά."

Πρόσφατα, ο πατέρας της Charlene, Michael Wittstock, έκανε το σχόλιό του στο περιοδικό YOU, μιλώντας για την περιπέτεια της κόρης του, αλλά και για τα εγγόνια του, με τα οποία διατηρεί άψογες σχέσεις. 

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το χρονικό διάστημα που η πριγκίπισσα του Μονακό θα παραμείνει στην κλινική, αλλά ούτε το πότε περίπου πρόκειται να επιστρέψει στα καθήκοντά της. Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Αλβέρτος, είχε υπογραμμίσει πως ο λόγος που οδήγησε την αγαπημένη του στο κέντρο αποκατάστασης, πέρα από την εξάντλησή της από τις επεμβάσεις, ήταν παράλληλα η κακή ψυχολογική της κατάσταση, για την οποία χρειάστηκε υποστήριξη. 

Τη δήλωση αυτή του πρίγκιπα Αλβέρτου δεν είδαν θετικά φίλοι της πριγκίπισσας Charlene, οι οποίοι αρνήθηκαν πως συμβαίνει κάτι τέτοιο, παρά το ότι η ίδια χρειάζεται χρόνο, από τη στιγμή που παραλίγο να πεθάνει κατά τη διαμονή της στη Ν. Αφρική. 

Διαβάστε Επίσης