Η Courteney Cox μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Johnny McDaid

Η ηθοποιός και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος "Snow Patrol" έκλεισαν 8 χρόνια σχέσης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγο μετά το διαζύγιό της από τον ηθοποιό David Arquette, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, η Courteney Cox ήταν τυχερή στο να βρει ξανά την αγάπη. Οκτώ χρόνια αργότερα, η πρωταγωνίστρια της σειράς "Friends" μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Johnny McDaid, αποκαλύπτοντας τα μαθήματα ζωής που έμαθε μέσα από αυτή. 

Διαβάστε Επίσης

"Έμαθα ότι δεν πρέπει να το παίρνεις προσωπικά. Στο παρελθόν πίστευα το 'αν μ'αγαπάς'. Τελικά δεν έχει να κάνει μαζί σου. Οι άνθρωποι κάνουν πράγματα εξαιτίας της δικής τους ιστορίας και του παρελθόντος τους. Έπρεπε να μάθω στα σίγουρα αυτό το μάθημα", δήλωσε στο περιοδικό People, εμφανιζόμενη στο εξώφυλλο του νέου τεύχους. 

Η ίδια γνωρίστηκε με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος "Snow Patrol" μέσα από τον κοινό τους φίλο, Ed Sheeran, και από τότε δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Η σχέση τους, φυσικά, χρειάστηκε να αντέξει εν μέσω πανδημίας, όταν ο McDaid βρισκόταν σε lockdown στην Ιρλανδία, κάνοντας το ζευγάρι να συναντηθεί από κοντά 9 μήνες. Όμως, χωρίς να βλέπει τα πράγματα από την αρνητική τους πλευρά, η Cox εξηγεί πως "έμαθα πως η αγάπη είναι πολύτιμη. Όσο μεγαλώνω, το συνειδητοποιώ αυτό". 

Όσο για τον σύντροφό της, η ίδια τον χαρακτήρισε ως τέλειο ακροατή. "Δεν έχω γνωρίσει κάποιον τόσο υπομονετικό. Δίνει φανταστικές συμβουλές. Αγαπώ την καρδιά του, τις προθέσεις του. Την ηθική του. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και προφανώς μουσικός, όμως είναι ένας ποιητής και συγγραφέας. Είναι τόσο έξυπνος και το βρίσκω αυτό πολύ σέξι. Και μετά είναι κούκλος", είπε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της. 

Η ηθοποιός δε δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση αν θα ξαναπαντρευόνταν, λέγοντας πως δεν το γνωρίζει. "Σίγουρα δεν είμαι κατά. Απλά δεν το σκέφτομαι", δήλωσε.

Διαβάστε Επίσης