Πρίγκιπας Andrew | Τα ξεσπάσματα στο προσωπικό του Παλατιού αφού έλαβε στα χέρια του τα χαρτιά του δικαστηρίου

Το περιστατικό που έκανε την υπαλληλο του Κάστρου του Windsor να τρομάξει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν ο πρίγκιπας Andrew δηλώνει αθώος στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της Virginia Roberts Giuffre, η οποία τον κατονομάζει ένοχο για την αποτρόπαια πράξη όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη, η συμπεριφορά του δείχνει πως η μήνυση τον έχει επηρεάσει αρκετά. 

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, λίγες ημέρες αφού έφτασαν στα χέρια του τα χαρτιά του δικαστηρίου, ο πρίγκιπας Andrew παρουσίασε μία πολύ ευέξαπτη συμπεριφορά, ξεσπώντας στο προσωπικό του Παλατιού. Πιο αναλυτικά, ενώ ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ βρισκόταν στο κάστρο του Windsor, όπου τα τελευταία χρόνια η μονάρχης έχει επιλέξει ως την κύρια κατοικία της, ξαφνικά ξέσπασε στην κηπουρό σχετικά με κάποια κατεστραμμένα δέντρα στον κήπο. 

Όπως αναφέρουν πηγές, η αντίδραση του πρίγκιπα Andrew ήταν τόσο υπερβολική, που η κοπέλα ήταν πολύ ταραγμένη και ταυτόχρονα στενοχωρημένη από το περιστατικό. "Ο Andrew βρίσκεται σε μεγάλο στρες, όμως δεν είναι λόγος για να ξεσπάει στο προσωπικό που κάνει τη δουλειά του. Η κηπουρός δεν είχε σχέση με την καταστροφή του κήπου και ένιωσε πως ήταν άδικο για εκείνη. Εξάλλου, ήταν μόνο μερικά δενδρύλλια", δήλωσε πηγή από το κοντινό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας. 

Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που ο πρίγκιπας Andrew παρουσιάζει μία τέτοια συμπεριφορά, με πηγές να αναφέρουν πως ο κακός του χαρακτήρας είναι μία καθημερινότητα. Πιο αναλυτικά, δημοσιεύματα θέλουν τον δούκα της Υόρκης να είναι αγενής στο προσωπικό και να έχει ξεσπάσματα όταν συγκεκριμένα του πειράζουν τη συλλογή του από λούτρινα αρκουδάκια. Επιπλέον, τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα περιστατικό από το παρελθόν, κατά το οποίο ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ είχε μαλώσει με τον μεγαλύτερο αδερφό του, πρίγκιπα Κάρολο, για ένα μπάνιο. 

Ο πρίγκιπας Andrew, σύμφωνα με τη μήνυση, αντιμετωπίζει την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης, όπου το φερόμενο ως θύμα δηλώνει πως ο δούκας της Υόρκης την κακοποίησε 3 φορές όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών, μετά από εντολή του Jeffrey Epstein και της Ghislaine Maxwell, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για κύκλωμα trafficking. 

Πρόσφατα, ο πρίγκιπας Andrew αιτήθηκε από το δικαστήριο να τεθεί σε δίκη με ενόρκους, μία απόφαση που δεν συζήτησε με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, γεγονός που τον έχει φέρει σε ρήξη με τα αδέρφια του και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης