Η βασίλισσα Ελισάβετ ακυρώνει τις διαδικτυακές συναντήσεις της εξαιτίας των συμπτωμάτων της Covid-19

Η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό πριν από λίγες ημέρες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Παρά την ανακοίνωση του Παλατιού που ήθελε τη βασίλισσα Ελισάβετ να συνεχίζει με τις υποχρεώσεις της, παρά το θετικό τεστ κορονοϊού, βάζοντας σε εφαρμογή το γνωστό σε όλους work from home, τα σχέδια άλλαξαν, με τη μονάρχη να ακυρώνει τις συναντήσεις που είχε προγραμματισμένες μέσω Zoom.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Αυτού Μεγαλειότης αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα, σαν εκείνα ενός τυπικού κρυώματος, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να μην παραστεί στις προγραμματισμένες διαδικτυακές συναντήσεις που είχε, αναλαμβάνοντας, όμως, καθήκοντα που δεν θα κουράσουν τη μονάρχη. 

Πιο αναλυτικά, η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στο Κάστρο του Windsor, που αποτελεί την πρωταρχική της κατοικία από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, και προτιμά βάσει της κατάστασής της να ασχοληθεί με σημαντικά έγγραφα που θέλουν την έγκρισή της και την υπογραφή της. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, ύστερα από την είδηση ότι ο γιος της, πρίγκιπας Κάρολος, νόσησε για δεύτερη φορά. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας λίγες ημέρες πριν εμφανίσει συμπτώματα, είχε επισκεφθεί τη μητέρα του, γεγονός που οδήγησε στη συνεχή παρακολούθηση της αρχηγού του βρετανικού λαού. 

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο που ισχύει, η βασίλισσα μπήκε αμέσως σε καραντίνα πριν ακόμα διαγνωστεί θετική, όπως κάνει μέχρι σήμερα. Το ίδιο έκανε και ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος βρισκόταν στην κατοικία του, Clarence House, αναρρώνοντας πλήρως. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη του εμφάνιση, ύστερα από την είδηση ότι νόσησε, δίνοντας το παρών με την αδερφή του, πριγκίπισσα Άννα, σε επίσημη εκδήλωση.

Διαβάστε Επίσης