"Ρουφάω την κοιλιά μου από τα 11 μου" | Η Jamie Lee Curtis εξηγεί γιατί δεν θέλει να κρύβει πια το σώμα της

Η διάσημη ηθοποιός μιλάει για τη σχέση της με το σώμα της με αφορμή τη νέα της ταινία 'Everything Everywhere All at Once'.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jamie Lee Curtis μοιράστηκε ένα πολύ δυνατό μήνυμα με τους followers της στο Instagram με αφορμή τη νέα της ταινία 'Everything Everywhere All at Once'.

Η 63χρονη σταρ μίλησε για τη σχέση της με το σώμα της εξηγώντας πως την έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εκτίθεται λόγω επαγγέλματος μπροστά στις κάμερες: "Στον κόσμο, υπάρχει μια βιομηχανία, δισεκατομμυρίων και τρισεκατομμυρίων, που έχει να κάνει με το να κρύβεις πράγματα. Concealers. Body Shapers. Fillers. Επεμβάσεις. Ρούχα. Αξεσουάρ μαλλιών. Προϊόντα μαλλιών. Τα πάντα για να κρύβεις την πραγματικότητα του ποιοι είμαστε”.

Η ηθοποιός που ανέβασε μια φωτογραφία της από την νέα της ταονία στην οποία υποδύεται μια εργαζόμενη στο IRSL, εξήγησε πως η ίδια "ρουφούσα την κοιλιά από τα 11 μου, τότε που αρχίζεις να ενδιαφέρεσαι για τα αγόρια και τα σώματα και τα τζιν είναι πολύ κολλητά”.

"Πολύ συγκεκριμένα αποφάσισα να αφήσω και να απελευθερώσω κάθε μυ που έσφιγγα για να κρύψω την πραγματικότητα. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Δεν έχω νιώσει πιο ελεύθερη δημιουργικά και σωματικά” ανέφερε για την απόφαση που πήρε όταν έκανε την νέα της ταινία.

Πολλοί ήταν οι celebrities αλλά και οι fans της που έσπευσαν να χειροκροτήσουν την απόφασή της με κάποιον να σχολιάζει: "είμαστε τόσο χαζή κουλτούρα. Αυτό είναι γενναίο, αν και δεν θα έπρεπε να είναι”. Η ηθοποιός, εξάλλου, είχε αναφέρει και σε παλιότερες συνεντεύξεις της πόσο δύσκολα μεγάλωσε με δύο τέλειους σταρ γονείς, τον Tony Curtis και την Janet Leigh, ενώ και η ίδια βρισκόταν πάντα μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας κι ένιωθε ότι πρέπει να έχει ένα καλλίγραμμο σώμα.

Το 1994 είχε κάνει μάλιστα μία από τις πιο διάσημες σκηνές της στο 'True Lies' όπου έκανε στριπτίζ κι έμεινε με τα εσώρουχα, μια σκηνή που όπως λέει "ήταν ό,τι πιο δυναμικό έχω κάνει στο επάγγελμα”. Όπως είχε πει "ήταν μια δυνατή εμπειρία που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να πάρει τα εύσημα. Ήμουν μόνο εγώ, η μουσική, τρεις κάμερες και 100 άντρες”.

Διαβάστε Επίσης