Πρίγκιπας Harry – Πρίγκιπας William | Οι δύο διαφορετικές απόψεις που έχουν για το νέο ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Diana

Στο ντοκιμαντέρ του HBO περιλαμβάνεται υλικό από τη συνέντευξη της Diana στον Martin Bashir.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στις 31 Αυγούστου 2022 θα είναι η 25η επέτειος του τραγικού θανάτου της πριγκίπισσας Diana και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι δύο γιοι της, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry θα τιμήσουν την μνήμη της ιδιωτικά.

Φέτος, βεβαία, λίγο πριν την επέτειο, στις 13 Αυγούστου, θα κάνει πρεμιέρα στο HBO και το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Diana με τίτλο 'The Princess' που ίσως ταράξει λίγο περισσότερο τους γιους της. Ο William και ο Harry, εξάλλου, έχουν διαφορετικές απόψεις για το ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει στιγμιότυπα από τη διάσημη συνέντευξη της μητέρας τους στον δημοσιογράφο Martin Bashir του BBC που όπως αποδείχτηκε χρησιμοποίησε μη δεοντολογικούς τρόπους για να εξασφαλίσει τη συνέντευξη.

Διαβάστε Επίσης

"Ο William και ο Harry έχουν μια κοινή αποστροφή για το BBC και τον τρόπο που ο Bashir χειρίστηκε τη συνέντευξη. Αλλά έχουν διαφορετικές απόψεις” αποκάλυψε άνθρωπος του Παλατιού σε αμερικάνικο tabloid. Όπως είπε, ο 40χρονος William έχει πει ότι η συνέντευξη πρέπει να παραμείνει στα αρχεία του BBC και να μην προβληθεί ξανά ενώ ο Harry διαφωνεί.

Harry έχει περισσότερη επίκριση για τα media σχετικά με αυτή την υπόθεση από ό,τι για την ίδια την συνέντευξη, και δεν θέλει να σβηστεί από την ιστορία. Είναι κάτι που έγινε με λάθος τρόπος αλλά στο τέλος της ημέρας είναι μέρος της ιστορίας της Diana”, είπε ο εργαζόμενος στο Παλάτι.

Σύμφωνα με πηγές του βρετανικού Παλατιού, το HBO δεν ζήτησε από τους δύο πρίγκιπες την σύμφωνη γνώμη τους για την προβολή στιγμιοτύπων της συνέντευξης στο ντοκιμαντέρ. Ο σκηνοθέτης έχει συμπεριλάβει πέντε λεπτά από τη συνέντευξη στην εκπομπή 'Panorama' του 1995, κατά τη διάρκεια της οποία η Diana μίλησε για την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Καρόλου, λέγοντας "υπήρχαν τρεις σε αυτόν τον γάμο”.

Διαβάστε Επίσης