Τι σήμαινε η παρουσία του πρίγκιπα Andrew στη λειτουργία του Πάσχα κοντά στον βασιλιά Κάρολο

Η νέα εμφάνιση του "ατιμασμένου" πρίγκιπα που ξάφνιασε το κοινό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασιλική οικογένεια έδωσε το παρών στη λειτουργία του καθολικού Πάσχα που λαμβάνει χώρα κατά παράδοση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor και εκτός από την "τολμηρή" εμφάνιση της Kate Middleton που συζητήθηκε εκτενώς, τα φωτογραφικά κλικ επικεντρώθηκαν με τον ίδιο ζήλο προς τον πρίγκιπα Andrew. Ειδικότερα, ο δούκας της Υόρκης εμφανίστηκε με τα αδέρφια του και μάλιστα περπάτησε προς την εκκλησία, ακριβώς πίσω από τον βασιλιά Κάρολο μαζί με την αδερφή του, πριγκίπισσα Άννα. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη σκηνή προβλημάτισε τους royal φαν, από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Andrew έχει αποκλειστεί από τις επίσημες εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, η λειτουργία του Πάσχα δεν αφορά κάποιο event που να περιλαμβάνει αποκλειστικά εργαζόμενα βασιλικά μέλη, γι' αυτό άλλωστε το παρών έδωσαν και μέλη της ευρύτερης οικογένειας. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η είδηση πως ο "αγαπημένος" γιος της βασίλισσας Ελισάβετ σκοπεύει να επιστρέψει στη δημόσια ζωή, κάτι το οποίο όμως μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας διέψευσε. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του εν λόγω ατόμου: "Υπάρχει μια αυστηρό σχεδιάγραμμα ανάμεσα στις οικογενειακές εκδηλώσεις και τις επίσημες υποχρεώσεις και θα ήταν κάπως άβολο για τον Κάρολο να μην προσκαλούσε τον Andrew όταν τα δυο του κορίτσια, Βεατρίκη και Ευγενία, ήταν εκεί με τους συντρόφους του. Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη δημόσια ζωή". Παράλληλα, όσο κι αν ο Andrew είναι αδερφός του νέου μονάρχη, δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο μπαλκόνι μετά την τελετή στέψης του Καρόλου, αφού δεν αποτελεί εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

Πιο αναλυτικά, ο πρίγκιπας Andrew έχασε τους στρατιωτικούς του τίτλους και τη θέση του ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας όταν κατατέθηκε η μήνυση εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση από μία γυναίκα η οποία τον κατηγόρησε για τις εν λόγω πράξεις όταν ήταν ανήλικη. Εν τέλει η υπόθεση λύθηκε εξωδικαστικά, αποζημιώνοντας τη Virginia Giuffre, ωστόσο όλη η υπόθεση δεν μπορούσε παρά να είναι ένα πλήγμα για την αξιοπιστία και τον χαρακτήρα του Andrew. 

Πριν από λίγες ημέρες, είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ο αδερφός του βασιλιά Καρόλου απειλούσε τη βασιλική οικογένεια πως θα έβγαζε και ο ίδιος μία αυτοβιογραφία - όπως ο ανιψιός του, πρίγκιπας Harry - αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά του "θεσμού" με αντάλλαγμα την επιστροφή του στη δημόσια ζωή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η είδηση αυτή είναι ψευδής, αφού ο δούκας της Υόρκης είναι συμφιλιωμένος με το να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα παρασκήνια, όπως θα ήθελε και η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ. 

Διαβάστε Επίσης