Ο χωρισμός του πρίγκιπα William και της Kate Middleton ήταν "το καλύτερο που τους συνέβη"

Η σχέση του πρίγκιπα William και της Kate Middleton έκτοτε έγινε πιο δυνατή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι royal fans γνωρίζουν ότι ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είχαν ένα σύντομο χωρισμό το 2007. Η επανασύνδεση έκανε τη σχέση τους ακόμα καλύτερη ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, τι 2011, ακολούθησε ο γάμος τους. 

Στις μέρες μας οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια και κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση το επιβεβαιώνει. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μεγαλώνουν σήμερα μαζί τα τρία τους παιδιά στο Windsor.

Μια royal expert αναλύει τον γάμο τους

"Είμαι σίγουρη ότι ο William και η Catherine είναι σπουδαίο στήριγμα ο ένας του άλλου και ότι η Catherine είναι πιο αξιόπιστη πηγή αφοσίωσης για τον William" ανέφερε στο βρετανικό ΟΚ! η royal expert Jennie Bond.

"Ο γάμος τους δημιουργήθηκε από μια μακράς διάρκειας φιλία και είμαι σίγουρη ότι ο William έχει πάρει δύναμη από αυτή τη φιλία για να τον βοηθήσει με τη συνθήκη της απώλειας του αβανταδόρου του, του αδερφού του" συνέχισε η ειδικός. 

Ο γάμος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας βοηθήθηκε, όπως τονίζει η Jennie Bond, από το "break" (όρος που έχει χρησιμοποιηθεί για τη σχέση του Ross και της Rachel στη σειρά Friends). 

"Πιστεύω ότι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έκαναν ήταν ουσιαστικά να πάρουν 'διαζύγιο' πριν παντρευτούν" αναφέρει χαρακτηριστικά η royal expert. 

Πώς ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ευνοήθηκαν από τον χωρισμό

"Το σύντομο διάστημα που πέρασαν χώρια τους έκανε να δουν πως θα ήταν η ζωή χωρίς να είναι ο ένας στο πλευρό του άλλου. Πιστεύω ότι έθεσε τη βάση για αυτό που εξελίχθηκε σε τρομερά ευτυχισμένο και ασφαλή γάμο". 

"Ο χωρισμός πρέπει να πλήγωσε την αυτοπεποίθηση της Catherine εκείνη την περίοδο αλλά έκτοτε ωρίμασε ως γυναίκα, ως σύζυγος, ως μητέρα και ως μελλοντική βασίλισσα που μπορεί να βλέπει τον σύζυγό της να μιλάει σε παγκόσμιο την περασμένη εβδομάδα με μεγάλη υπερηφάνεια". Να σημειώσουμε ότι ο πρίγκιπας William ήταν τις προηγούμενες στη Νέα Υόρκη με αφορμή τα βραβεία Earthshot Prize. 

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος που τους οδήγησε στο να χωρίσουν

O William και η Kate έγιναν για πρώτη φορά ζευγάρι το 2001 αλλά χώρισαν το 2007 καθώς ο πρίγκιπας δεν ήθελε να παντρευτεί τόσο νωρίς στη ζωή του. Φαίνεται πως και οι δύο συνειδητοποίησαν ότι ήταν ένα λάθος αφού ήταν καλύτερα μαζί.