Έρχεται ένας ακόμα βασιλικός γάμος, καθώς η Flora Alexandra Ogilvy ανακοίνωσε τον αρραβώνα της

Η Flora είναι η εγγονή της Πριγκίπισσας Αλεξάνδρας του Kent και ένας μακρινή ξαδέρφη του William και του Harry.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Flora Alexandra Ogilvy ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Timothy Vesterberg μέσω Instagram και οι royal fans δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο χαρούμενοι που ένας ακόμα βασιλικός γάμος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γιαγιά της Flora, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Kent, είναι η πρώτη ξαδέρφη της βασίλισσας, ενώ η μητέρα της Αλεξάνδρας ήταν η πρώτη ξαδέρφη του πρίγκιπα Φιλίππου, κάτι που σημαίνει ότι η μέλλουσα νύφη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το θρόνο και από τις δύο πλευρές.  

"Αρραβωνιαστήκαμε! Ο αγαπημένος μου Timothy μου ζήτησε να τον παντρευτώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Φωτογραφία από τον πατέρα μου @ogilvylandscape #minälskling.", έγραψε η Flora στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram. 

Η Flora είναι επιτυχημένη σύμβουλος τέχνης, ενώ ο αρραβωνιαστικός της είναι πρώην επαγγελματίας παίκτης χόκεϊ επί πάγου, ο οποίος τώρα ασχολείται με τις επενδύσεις.

Η μακρινή ξαδέρφη του Harry και του William παρευρέθηκε σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες βασιλικούς γάμους του περασμένου έτους, όταν η Lady Gabriella Windsor παντρεύτηκε τον Thomas Kingston στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. "Η απίστευτα όμορφη ξαδέλφη μου Ella παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Tom σήμερα και ήταν ένας παραδεισένιος γάμος", είχε γράψει η Flora στη λεζάντα της φωτογραφίας που είχε ανεβάσει τότε στο Instagram για το γάμο. 

Celebrities Flora

Μαζί με την Lady Kitty Spencer, η Flora περπάτησε επίσης στην πασαρέλα για τη χριστουγεννιάτικη επίδειξη μόδας των Dolce & Gabbana στο Harrods στο Λονδίνο στις 2 Νοεμβρίου 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ