Eat Chic | Τα food trends του 2022

Τι, πώς και γιατί μας περιμένει στον πλανήτη Γεύση, το 2022.

Το να επιχειρήσει κανείς να προβλέψει/συγκεντρώσει/κατηγοριοποιήσει τα food trends του άμεσου μέλλοντος είναι μία σχετικά εύκολη όσο και tricky δοκιμασία. Από τη μία, ο κόσμος της γεύσης και οι εντρεπρενέρ (με την καλή έννοια) αυτού έχουν δείξει την κατεύθυνση που θα ακολουθηθεί. Από την άλλη ζούμε σε μία εξαιρετικά ρευστή κατάσταση, στην οποία όλα μεταβάλλονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Εμείς προσπαθήσαμε να καταγράψουμε όλα όσα θα δούμε προσεχώς στα πιάτα μας, στα αγαπημένα μας εστιατόρια και στον πλανήτη που ακούει στο όνομα Γεύση. 

Τα εστιατόρια θα είναι ανοιχτά λιγότερες ημέρες

"Νομίζω ότι θα δούμε πολύ λιγότερα εστιατόρια να είναι ανοιχτά επτά ημέρες την εβδομάδα και τα περισσότερα ίσως να λειτουργούν πέντε ή και τέσσερις νύχτες/εβδομάδα. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στην έλλειψη προσωπικού, αλλά και στο ότι οι εστιάτορες θα επικεντρωθούν σε πιο 'ποιοτικές αποφάσεις ζωής' για τις ομάδες τους" είχε δηλώσει στο Food & Wine πριν λίγο καιρό η Melissa Perello, σεφ και ιδιοκτήτρια των φημισμένων Frances και Octavia, στο Σαν Φρανσίσκο. 

Συνεχίστε την ανάγνωση στο esquire.com.gr

Διαβάστε Επίσης