City Drive-In στον Λυκαβηττό

Ο πιο όμορφος λόφος της Αθήνας μεταμορφώνεται σε έναν υπαίθριο κινηματογράφο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Eκτός από τα θερινά σινεμά που άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό, δεν είναι λίγα τα drive-in cinemas που κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους στην Αθήνα, αλλά και στην ελληνική περιφέρεια εκμεταλλευόμενα τις νέες συνθήκες κοινωνικής αποστασιοποίησης που δημιούργησε η πανδημική κρίση του κορωνοϊού. 

Μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην κατηγορία του drive-in είναι το "City Drive-in”, που λαμβάνει χώρα στον Λυκαβηττό έως τις 30 Ιουνίου.

📍 CITY DRIVE-IN LYCABETTUS 🗓 Πρόγραμμα 8-14 Ιουνίου Το ομορφότερο σινεμά της Αθήνας 🚘🎉🍿 Δευτέρα 8 Ιουνίου Art...

Posted by Cinema Alive on Tuesday, June 9, 2020

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της διοργάνωσης: "Το Cinema Alive παρουσιάζει το "City Drive-in” σε ένα από τα εμβληματικότερα σημεία της Αθήνας, στο λόφο του Λυκαβηττού. Από τις 5 Ιουνίου και για ολόκληρο το μήνα, ο λόφος του Λυκαβηττού μετατρέπεται στο ομορφότερο drive-in της Αθήνας ένα σημείο συνάντησης για σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες και οικογένειες. Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες, συναυλίες και stand up comedy shows μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του απολαμβάνοντας παγωμένα cocktails, ζεστό ποπκόρν, νάτσος και πεντανόστιμα burger και γλυκά από το food court μας".

Πηγή: esquire.com.gr