Το Crown θα έχει και έκτη σεζόν στο Netflix

Η σειρά θα ολοκληρωνόταν με την 5η σεζόν, αλλά μόλις ανακοινώθηκε ένας νέος κύκλος.

Το Netflix ανανέωσε το The Crown για έκτη σεζόν, καταργώντας τα προηγούμενα σχέδια για ολοκλήρωση της σειράς στην 5η σεζόν.

"Καθώς αρχίσαμε να συζητάμε για τις ιστορίες της 5ης σεζόν, σύντομα έγινε σαφές ότι για να ανταποκριθούμε στον πλούτο και την πολυπλοκότητα της ιστορίας πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχικό σχέδιο και να κάνουμε έξι κύκλους", δήλωσε ο δημιουργός Peter Morgan.

Με την 4η σεζόν 4 να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της αργότερα φέτος, φαίνεται ότι είμαστε μόνο στα μισά της ιστορίας του Morgan για τη βασιλική οικογένεια. Μπορεί η 6η σεζόν να αργεί ακόμα, αλλά εδώ είναι όσα θέλετε να μάθετε για την εξέλιξη της δημοφιλούς σειράς.

Η έκτη σεζόν δεν θα περιλαμβάνει τις σημερινές βασιλικές στιγμές.

Ο Morgan εξήγησε ότι η επιπλέον σεζόν δεν θα επεκτείνει το χρονοδιάγραμμα του The Crown, αλλά θα βυθιστεί βαθύτερα στην προγραμματισμένη ιστορία. "Για να είμαστε σαφείς, η 6η σεζόν δεν θα μας φέρει πιο κοντά στη σημερινή εποχή - απλά θα μας επιτρέψει να καλύψουμε την ίδια περίοδο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια", είπε. Επομένως, μην περιμένετε να δείτε ιστορίες που σχετίζονται με τη Meghan στην οθόνη σας.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι δύο τελευταίες σεζόν του The Crown θα ακολουθήσουν τη βασιλική οικογένεια μέχρι τη δεκαετία του 2000, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάσουμε μέχρι τους τελευταίους βασιλικούς γάμους ή τα βασιλικά μωρά. 

Η Imelda Staunton θα συνεχίσει ως βασίλισσα.

Η Staunton θα αναλάβει το στέμμα στη σεζόν 5 ως βασίλισσα Ελισάβετ Β '. Η ηθοποιός θα ακολουθήσει τα βήματα των πρωταγωνιστριών του Crown, Olivia Colman και Claire Foy. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε από τη Lesley Manville, η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο της πριγκίπισσας Margarita, μετά την Helena Bonham Carter στη σεζόν 5, να έχει περισσότερο χρόνο ως η μικρότερη αδερφή της βασίλισσας στην έκτη και τελευταία σεζόν.

Η σεζόν 6 ήταν μέρος του αρχικού προγράμματος.


Οι θαυμαστές του The Crown περίμεναν εξαρχής και τις έξι σεζόν, δεδομένου ότι ο Επικεφαλής περιεχομένου του Netflix, Ted Sarandos, δήλωσε το 2016: "Η ιδέα είναι να το κάνουμε αυτό για έξι δεκαετίες, σε έξι σεζόν πιθανότατα και να κάνουμε ολόκληρη τη σειρά για πάνω από οκτώ έως 10 χρόνια. " Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν όταν η πλατφόρμα ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο ότι το Crown θα ολοκληρωθεί μετά από πέντε σεζόν. Ο Morgan είχε μάλιστα δηλώσει τότε ότι ένιωθε σαν "αυτός είναι ο τέλειος χρόνος και εποχή για να σταματήσει".

Έξι μήνες αργότερα, όμως, επιστρέφουν στο αρχικό σχέδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ