Το "The Devil Wears Prada" έκλεισε 16 χρόνια | Το δυναμικό μήνυμα της Anne Hathaway με αφορμή τις εξελίξεις στην Αμερική

Η ηθοποιός αξιοποίησε την επέτειο της ταινίας, για να μιλήσει για κάτι πολύ σοβαρό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν στο μυαλό μας έχουμε την ταινία "The Devil Wears Prada" ως κάτι ανάλαφρο, η πρωταγωνίστρια Anne Hathaway άρπαξε την ευκαιρία της επετείου της πρεμιέρας για να προσπαθήσει να τη συνδέσει με κάτι αρκετά σοβαρό.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η ηθοποιός ήθελε να γιορτάσει τα 16 χρόνια της ταινίας, που λατρεύτηκε αρκετά από το κοινό, για να κάνει μία σημαντική δήλωση σχετικά με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου να απαγορεύσει τις αμβλώσεις σε πολιτείες της Αμερικής.

Πιο αναλυτικά, αναρτώντας διάφορα στιγμιότυπα από την ταινία, αλλά και τα παρασκήνια, η Hathaway έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: "Χαρούμενη Επέτειο στο The Devil Wears Prada, με μία ξεχωριστή αγάπη στην Patricia Field. Μας έντυσε με τα πιο iconic, απίστευτα και ευχάριστα κοστούμια, που κάπως εξακολουθούν να περνούν 16 χρόνια αργότερα. Αυτό είναι μαγεία. Κοιτώντας πίσω τις φωτογραφίες από αυτή την αγαπημένη μου ταινία που διαμόρφωσε τις ζωές και τις καριέρες τόσων πολλών ανθρώπων - συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου - είμαι σοκαρισμένη από το γεγονός πως αυτοί οι νέοι γυναικείοι χαρακτήρες στην ταινία έχτισαν τις ζωές τους και τις καριέρες τους σε μία χώρα που τιμούσε το δικαίωμά τους να έχουν την επιλογή στη δική τους αναπαραγωγική υγεία".
 

Για τους λίγους που δεν γνωρίζουν για την ταινία, βασίζεται στο μυθιστόρημα της Lauren Weisberger με τον ίδιο τίτλο, που ακολουθεί τη ζωή της δημοσιογράφου Andy Sachs, που λαμβάνει τη θέση της δεύτερης βοηθού της αδίστακτης αρχισυντάκτριας περιοδικού μόδας, Miranda Priestly.

Διαβάστε Επίσης