Jennifer Lopez | Η νέα της ταινία είναι εντελώς διαφορετική με ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer της νέας της ταινίας "Mother", που θα προβληθεί στην πλατφόρμα του Netflix.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν έχουμε συνηθίσει οι ταινίες δράσεις να έχουν άντρα στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η νέα τάση προστάζει τις γυναίκες ηθοποιούς να λαμβάνουν όλο και περισσότερους πρώτους ρόλους σε ανάλογα φιλμ, με τελευταία στη συζήτηση να μπαίνει η Jennifer Lopez. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για το "Mother" που είναι μία εκ των ταινιών που η Lopez συμφώνησε με το Netflix, στο πλαίσιο του συμβολαίου εκατομμυρίων που έκλεισε με την πλατφόρμα. 

Ειδικότερα, όπως βλέπουμε στις πρώτες σκηνές, η ηθοποιός σαν ένας θηλυκός Liam Neeson προσπαθεί να σώσει την κόρη της από τους "κακούς" που την κυνηγούν. Η ίδια για την προετοιμασία κάνει έλξεις μέσα στο χιόνι ενώ φοράει αθλητικά ρούχα, δείχνοντας το πόσο σκληρός είναι ο χαρακτήρας της. 

Σύμφωνα με την περιγραφή του Netflix, η Lopez επιστρέφει, ενώ βρισκόταν κρυμμένη και αφού είχε αφήσει την κόρη της, με σκοπό να την προστατεύσει από τους επικίνδυνους άνδρες που την κυνηγούν. Για τη σταρ είναι η δεύτερη ταινία που γυρίζει με δραματικό περιεχόμενο, ύστερα από το σερί των ρομεντί ταινιών, δεδομένου ότι το 2019 είχε πρωταγωνιστήσει στο φιλμ "Hustlers", το οποίο ωστόσο δεν προκρίθηκε για Όσκαρ, όπως πολλοί - και η ίδια - περίμεναν. 

Δείτε το trailer:

Διαβάστε Επίσης