Η Diesel θα παρουσιάσει το πρώτο της show στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Το brand κάνει το επόμενο μεγάλο του βήμα με τη συμμετοχή του στην Εβδομάδα Μόδας.

Το πρώτο του fashion show στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου θα παρουσιάσει το brand Diesel στις 23 Φεβρουαρίου. Το show θα αφορά τη συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο 2022 και θα είναι all-gender, δηλαδή θα περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά μαζί. 

Μέχρι και το 2018, η Diesel παρουσίαζε στο Μιλάνο τη luxury RTW σειρά της, Diesel Black Gold, που λάνσαρε το 2008, αλλά ο διορισμός του avant-garde Βέλγου σχεδιαστή Glenn Martens- τον Οκτώβριο του 2020- ήταν η αρχή για μεγαλύτερα σχέδια. Ο Martens, που έγινε γνωστός ως ο καλλιτεχνικός διευθυντής του επιτυχημένου brand Y/Project, παρουσίασε την πρώτη του collection για την Diesel τον Ιούνιο, στη διάρκεια της Milan Fashion Week, ωστόσο μέσα από ένα φιλμ, που θύμισε video-game. Αυτή η συλλογή θα είναι η πρώτη σε runway για τον Martens και το brand. 

Με την προσθήκη και της Diesel στο πρόγραμμά της, η επερχόμενη Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες: ο οίκος Gucci επιστρέφει στο επίσημο πρόγραμμα με show, μετά το τελευταίο του τον Φεβρουάριο του 2020, πριν την πανδημία, ο οίκος Moschino επίσης επιστρέφει στο Μιλάνο - μετά το 2020 και το τελευταίο του show στη Νέα Υόρκη, ενώ στο Μιλάνο θα κάνει και το ντεμπούτο του για τον οίκο Bottega VenetaMatthieu Blazy- μετά την αποχώρηση του Daniel Lee. 

Διαβάστε Επίσης