Οι πιο κομψές γαλότσες για να φορέσετε σε μία βροχερή ημέρα

Οι γαλότσες που υπόσχονται κομψότητα ακόμα και σε καιρικές συνθήκες όπως η βροχή

Ανάμεσα στα παπούτσια που κάθε γυναίκα με στιλ χρειάζεται να έχει στη συλλογή της βρίσκονται και οι γαλότσες. Σε περιοδικά και sites μόδας, θα παρατηρήσετε τις fashion editors να αναφέρονται στις γαλότσες με ονομασίες όμως rain boots και Wellington boots. Η πρώτη ονομασία είναι κάπως αναμενόμενη, αφού οι γαλότσες είναι η καλύτερη επιλογή παπουτσιού για τις βροχερές ημέρες. Όσον αφορά όμως στον όρο Wellington boot, υπάρχει μία ενδιαφέρουσα ιστορία. Η εν λόγω ονομασία τους προέρχεται από τον Arthur Wellesley, τον πρώτο δούκα του Wellington, ο οποίος επέλεγε συχνά αυτό το στιλ παπουτσιών. Εξ'αιτίας του, οι γαλότσες έγιναν must στις αρχές του 19ου αιώνα με μέλη της αριστοκρατίας και της μεσαίας τάξης να τη φορούν. Ωστόσο, η πρακτικότητα που προσφέρει η γαλότσα στη βροχή την ανέδειξε σύντομα δημοφιλής σε όλες τις τάξεις. 

Οι πιο κομψές γαλότσες για να φορέσετε σε μία βροχερή ημέρα

Σήμερα, κάθε γυναίκα που θέλει να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της τουλάχιστον ένα ζευγάρι γαλότσες. Πλέον, μάλιστα, οι γαλότσες ταιριάζουν με τα πάντα και μπορείτε να διαμορφώσετε το styling σας, αντιμετωπίζοντας τες ως μπότες. Φέτος μάλιστα, που οι τάσεις της σεζόν προτάσσουν τα έντονα χρώματα, θα μπορούσατε να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα ζευγάρι γαλότσες σε bold απόχρωση όπως το πράσινο. 

Όσον αφορά λοιπόν στον τρόπο που μπορείτε να τις φορέσετε, η απάντηση είναι "με τα πάντα". Με παντελόνια, ντένιμ και υφασμάτινα, με φορέματα και φούστες σε κάθε μήκος ή με ολόσωμες φόρμες. Δημιουργήστε απλώς το σύνολο σας και ολοκληρώστε το με ένα ζευγάρι κομψές γαλότσες ώστε να προστατεύσετε τα πόδια σας από τη βροχή. 

Editor's Picks

Γαλότσες Tommy Hilfiger

Γαλότσες με λογότυπο Calvin Klein

Γαλότσες Guess Haralas

Γαλότσες Chloe Kalogirou

Γαλότσες Zara

Μαύρες γαλότσες Michael Kors Kalogirou

Χοντρόσολες γαλότσες H&M

Γαλότσες Envie Shoes

Γαλότσες Moschino

Γαλότσες Prada

Γαλότσες Jimmy Choo

Γαλότσες Tod's

Γαλότσες Off-White

Γαλότσες Moncler

Γαλότσες Burberry