BAFTAs 2024 | Όλες οι εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί

Οι stars που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο κόκκινο χαλί των βρετανικών βραβείων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Χαρακτηρίζονται και ως βρετανικά Oscar και είναι μία βραδιά του χρόνου, για την οποία ανυπομονούν τόσο οι συντελεστές των ταινιών όσο και οι λάτρεις του κινηματογράφου. Ο λόγος για τα βραβεία ΒAFTA.

Το βράδυ της Κυριακής, 18 Φεβρουαρίου λοιπόν, είναι αφιερωμένο στην έβδομη τέχνη, αφού η βρετανική ακαδημία κινηματογράφου πρόκειται να ανακοινώσει τους μεγάλους νικητές σε μία τελετή που πραγματοποιείται στο Southbank Centre’s Royal Festival Hall με κεντρικό παρουσιαστή τον David Tennant.

Τα βρετανικά βραβεία κινηματογράφου, όπως και άλλες παρόμοιες διοργανώσεις, δεν αφορούν μόνο τους λάτρεις του κινηματογράφου, αλλά και εκείνους της μόδας. Για ακόμα μία φορά, οι stars του cinema περπάτησαν και τίμησαν το "red carpet" dress code στην τελετή απονομής των βραβείων BAFTA, δημιουργώντας πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις, κάποιες εκ των οποίων θα θυμόμαστε για καιρό ακόμα.

Ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες ήταν η Naomi Campbell με Chanel, η Emma Stone με Louis Vuitton, η Emma Corrin με Miu Miu και κοσμήματα Cartier, η Dua Lipa με Valentino, η Margot Robbie με Armani Privé, η Claire Foy με Armani, η Florence Pugh με Harris Reed, η Emily Blunt με Ellie Saab αλλά και η Cate Blanchett με Louis Vuitton.

Η Naomi Campbell με Chanel.

Η Emma Corrin με Miu Miu και Cartier.

Η Sheila Atim με Gucci.

Η Lily Collins με Tamara Ralph.

Η Carey Mulligan με Dior.

Η Claire Foy με Armani.

Η Florence Pugh με Harris Reed.

Η Taylor Russell με Loewe.

Η Ayo Edebiri με Bottega Veneta.

Η Emily Blunt με Ellie Saab.

Η Emma Stone με Louis Vuitton.

Η Cate Blanchett με Louis Vuitton.

Η Greta Gerwig με Erdem.

Η Lashana Lynch με Prada.

H Phoebe Dynevor με Louis Vuitton.

Emma Mackey

Η Rosamund Pike με Dior.

Η Daisy Edgar-Jones με Gucci.

Η Dua Lipa με Valentino.

Η Margot Robbie με Armani Privé.