Τα πιο κομψά λινά ρούχα για να φορέσετε την άνοιξη

Τα λινά ρούχα που θα φοράτε ξανά και ξανά τους επόμενους μήνες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το ημερολόγιο δείχνει πως βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή για την εποχή και εμείς χρειάζεται να ανταποκριθούμε σε ένα πολύ συγκεκριμένο dress code που είναι το "κομψή σε ανοιξιάτικες εμφανίσεις". Με μία πρώτη σκέψη μοιάζει μία αρκετά εύκολη υπόθεση. Με μία δεύτερη σκέψη, συνειδητοποιούμε πως χρειάζεται να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με ρούχα που να μην μας κάνουν να ζεσταινόμαστε, ούτε να κρυώνουμε στη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου που διανύουμε. Ακριβώς για αυτόν τον λόγω αξίζει να επενδύσουμε σε περισσότερα λινά ρούχα

Διαβάστε Επίσης

Το εν λόγω ύφασμα κατασκευάζεται από το φυτό λινάρι, το οποίο καλλιεργείται κυρίως για τις κλωστικές ίνες του. Ο βασικότερος λόγος για να στρέψετε την προσοχή σας στα λινά ρούχα είναι πως λειτουργούν ως η πιο stylish και κατάλληλη λύση για να ντυθείτε κομψά τις ημέρες με αρκετά υψηλή θερμοκρασία τόσο στη διάρκεια της άνοιξης όσο και του καλοκαιριού. 

Σε μία προσπάθεια λοιπόν να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τη δική σας shopping list με τα άκρως απαραίτητα λινά ρούχα για την τρέχουσα εποχή, συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποια από τα πιο κομψά items. Τι αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας; Η λίστα ξεκινά με τα λινά φορέματα, αλλά και τις παντελόνες που είναι πρακτικές και πολύ άνετες επιλογές. Συνεχίζεται με λινά πουκάμισα και tops που θα φορέσετε με παντελόνες ή τζιν και ολοκληρώνεται με λινές φούστες που είναι η επιτομή της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής κομψότητας. 

Editor's Picks

Λινό φόρεμα Chloé

Λινό σακάκι The Row

Λινό φόρεμα με cut-outs Silvia Tcherassi

Λινό φόρεμα Agua by Agua Bendita

Φούστα Ulla Johnson

Ψηλόμεση παντελόνα Matthew Bruch

Λινή midi φούστα Andres Otalora

Μίντι φόρεμα από σύμμεικτο λινό Η&Μ

Λινό πουκάμισο Zara

Λινό τοπ Sea

Λινή φούστα Ann Demeulemeester

Ψηλόμεση παντελόνα Ferragamo

Λινή παντελόνα Brunello Cucinelli

Λευκό φόρεμα FRAME

Λινό φόρεμα Gabriela Hearst