Επτά τάσεις στα παπούτσια που ορίζουν το φετινό καλοκαίρι

Για μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα που θα ζήλευε ακόμη και η Carrie Bradshaw.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι αναζήτηση και η συζήτηση για τις επικρατέστερες τάσεις της νέας σεζόν είναι για πολλούς η πιο #feelgood δραστηριότητα. Τα παπούτσια κατέχουν μια πολύ σημαντική θέση ανάμεσα στα fashion items που μπορούν να μεταμορφώσουν μία εμφάνιση, και για ακόμα μια φορά η μόδα έχει πάρα πολλά σχέδια και διαφορετικά στιλ να προτείνει. 

Τα αθλητικά, το ιδιαίτερα σχήματα και τα logos έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις τάσεις που θα ορίσουν το καλοκαίρι 2020. Ανακαλύψτε ποιες είναι οι αυτές που επέλεξαν στις street style εμφανίσεις τους οι γυναίκες της μόδας.

Η ρετρό αισθητική κάνει δυναμικό comeback. Τα flip-flops δεν είναι πλέον μόνο για την παραλία.  Τα κοσμήματα  δίνουν μια πιο gamorous πινελιά στα καλοκαιρινά παπούτσια που ονειρεύτηκε ο Daniel Lee για τον οίκο Bottega Veneta, ενώ η Virginie Viard στη Chanel από την άλλη θέλησε να αναδείξει την chunky εκδοχή των "Dad sandals".

Ανακαλύψτε τις  τάσεις στα παπούτσια που  ξεχωρίζουν το φετινό καλοκαίρι

Με αλυσίδες 

Φέτος δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πού θα βρείτε τα πιο ωραία anklets. Τα fashionable παπούτσια έχουν ήδη προσαρμοσμένες πάνω τους εντυπωσιακές αλυσίδες.

Ugly sneakers

Αν δεν έχετε πειστεί ακόμη για να δώσετε μια ευκαιρία στα ugly sneakers, ίσως αυτή τη σεζόν αλλάξετε γνώμη. Φωτεινά και έντονα χρώματα τα διακοσμούν και σας βοηθούν να δημιουργήσετε ευφάνταστους και playful συνδυασμούς.

Flip-Flop

Τα απαραίτητα flip-flops του καλοκαιριού, έρχονται σε μια διαφορετική εκδοχή και τα fashion girls τους έχουν δώσει ήδη ψήφο εμπιστοσύνης. Με τακούνι, ιδιαίτερα υλικά και νέες γραμμές αποτελούν το must-have της σεζόν, και εκτός παραλίας. 

Logos

Μπορείτε να δείξετε την αδυναμία σας στα αγαπημένα σας brands επιλέγοντας παπούτσια με λογότυπα. Ο οίκος Chanel έχει την τιμητική του με τα "Ugly sandals” να γίνονται viral.

Square-toe

Tα square-toe πέδιλα έχουν κυριαρχήσει από τα everyday flats μέχρι τα mules, και  έχουν φορεθεί στα καλοκαιρινά looks περισσότερο από οτιδήποτε.

Straps

Η κομψή πολυτέλεια των strappy heels και το δημιουργικό styling που μπορείτε να κάνετε με αυτά, τα τοποθετούν πολύ ψηλά στην top-list της φετινής σεζόν.

Κίτρινη απόχρωση  (Yellow butter)

Η ιδιαίτερα φωτεινή απόχρωση του κίτρινου ή αλλιώς butter yellow, αντικατέστησε τo κλασικό λευκό και το πρακτικό nude, δίνοντας ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα σε κάθε σύνολο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ