SATC | 14 outfits που θα ταίριαζαν στην Carrie Bradshaw του νέου κύκλου

Ποια trends θα υιοθετήσει από τις SS21 συλλογές των σχεδιαστών

Μετά από 6 σεζόν, 94 επεισόδια, 2 ταινίες που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και αμέτρητα looks, το Sex and the City επιστρέφει και οι fans έχουν ενθουσιαστεί. Ο νέος κύκλος των δέκα επεισοδίων θα ονομάζεται And just like that και θα εξιστορεί τη ζωή των τριών εκ των τεσσάρων πρωταγωνιστριών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός από τις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή τους, βέβαια, οι fans τους ανυπομονούν να παρακολουθήσουν όλα τα outfits που θα φορέσει η Miranda Hobbes, η Charlotte York και κυρίως η Carrie Bradshaw. Από την κλασική γούνα μέχρι τις τούλινες φούστες και φυσικά τα Manolo Blahnik παπούτσια, ο ρόλος της Carrie λειτούργησε και λειτουργεί ως style icon και χαρίζει έμπνευση για πολλές γυναίκες ακόμα και σήμερα. Επειδή, λοιπόν, τα γυρίσματα της σειράς πρόκειται να ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε ποιους σχεδιαστές θα επιλέξει και ποιες τάσεις θα υιοθετήσει η πρωταγωνίστρια από τις SS21 συλλογές.

Το κάπρι παντελόνια με παγιέτες και οι μικροσκοπικές belt bags του οίκου Chanel θα ταίριαζαν σίγουρα στο στιλ της Carrie Bradshaw, η οποία είχε προτιμήσει πολλές φορές τον γαλλικό οίκο στην σειρά. Τα μαξιμαλιστικά μοτίβα του οίκου Dolce & Gabanna και το εκκεντρικό sexiness του οίκου Versace θα μπορούσε επίσης μερικές από τις επιλογές της.

Αναζητώντας looks από τις collections για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, ξεχωρίσαμε 14 που πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να φορέσει η Carrie Bradshaw στο reboot της σειράς. 


Τα looks 

Miu Miu SS21

Miu Miu SS21

Prada SS21

Prada SS21

Prada SS21

Versace SS21

Dolce & Gabbana SS21

Dolce & Gabbana SS21

Dolce & Gabbana SS21

Chanel SS21

Chanel SS21

Chanel SS21

Chanel SS21

Versace ss21