Πέντε τάσεις από τη Métiers D'Art συλλογή του οίκου Chanel που μπορείτε να φορέσετε τώρα

Πέρσι η Virginie Viard, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Chanel, είχε επιλέξει το παραμυθένιο Château de Chenonceau στην Κοιλάδα του Λίγηρα για την παρουσίαση της Métiers D'Art συλλογής. Φέτος όμως, η σχεδιάστρια έκανε μία άκρως συναισθηματική επιλογή τοποθεσίας για την παρουσίαση της collection. Συγκεκριμένα, το εντυπωσιακό fashion show πραγματοποιήθηκε στο ολοκαίνουργιο κτήριο, Le19M, το οποίο δημιουργήθηκε από τον αρχιτέκτονα Rudy Ricciotti με σκοπό να στεγάσει τα Métiers d’art εργαστήρια, αλλά και τους επί σειρά ετών δεξιοτέχνες συνεργάτες του οίκου.

Όσον αφορά στη Métiers D'Art 2021-22 συλλογή, την οποία παρουσιάζει ο οίκος από τον Δεκέμβριο του 2002, περιλάμβανε κομμάτια που συνδύαζαν με περίτεχνο τρόπο σημαντικά στοιχεία της κληρονομιάς που άφησε πίσω της η Gabrielle Chanel όπως τα tweed σακάκια και τα ταγέρ όσο και streetwear δημιουργίες που μπορεί να φορέσει μία σύγχρονη γυναίκα του 21ου αιώνα.

Στη συλλογή, υπάρχουν ξεκάθαρες αναφορές στις τρέχουσες τάσεις της μόδας, ενώ βασικός άξονας της είναι οι γραμμές ρούχων που προσφέρουν άνεση, ελευθερία κινήσεων και αγκαλιάζουν το σώμα, κάνοντας τη γυναίκα που τα φορά να νιώθει πως μπορεί να φέρει εις πέρας το γεμάτο πρόγραμμα της καθημερινότητας χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο προσωπικό της στιλ. Αυτό που μπορούμε να πούμε σίγουρα είναι πως η Métiers D'Art 2021-22 συλλογή είναι μία από τις πιο cool και σύγχρονες που έχει δημιουργήσει η Virvinie Viard όσο καιρό βρίσκεται στην καλλιτεχνική διεύθυνση του γαλλικού οίκου. Τόσο που καταφέραμε να ξεχωρίσουμε -τουλάχιστον- πέντε trends και items που αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας αυτή την εποχή.

-1 Denim Look

Η γυναίκα του οίκου Chanel αγαπά τις τάσεις, το casual και formal ντύσιμο και το στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίσει είναι πως καταφέρνει να προσαρμόζει τα πάντα στο προσωπικό της στιλ. Ακόμα και το κομμάτι-πρωταγωνιστή του χαλαρού ντυσίματος, δηλαδή το τζιν παντελόνι.

Στη Métiers D'Art 2021-22 συλλογή, η Viard σας προτείνει να επενδύσετε σε ψηλόμεσες, denim παντελόνες και να τις συνδυάσετε με πλεκτά crop tops και μακριά, μάλλινα παλτό σε έντονα χρώματα. Κάπως έτσι, θα έχετε δημιουργήσει τη δική σας στολή για την καθημερινότητα που συνδυάζει άνεση και φινέτσα.

Πέντε τάσεις από τη Métiers D'Art συλλογή του οίκου Chanel που μπορείτε να φορέσετε τώρα

-2 Καπιτονέ τζάκετ

Από τη συλλογή του οίκου δεν θα μπορούσε να λείπει ένα item- σήμα κατατεθέν του, το οποίο μάλιστα πρωταγωνιστεί στη χειμερινή μόδα. Ο λόγος για το καπιτονέ τζάκετ που είναι ιδανικό για τη χαμηλή θερμοκρασία και ταιριάζει με τα πάντα. Ακόμα και με ένα midi, δαντελένιο φόρεμα.

Chanel

-3 We love knitwear

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οίκος Chanel προτείνει να φορέσουμε πλεκτές ζακέτες. Είναι όμως από τις λίγες φορές που έχουμε δει σε συλλογές του, πλεκτά co-ords, όπως αυτό που αποτελείται από ζακέτα, τοπ, φούστα και κασκόλ. Cool, πολύ σύγχρονος συνδυασμός και σίγουρα θα ευχαριστηθείτε να τα φοράτε την περίοδο του χειμώνα.

Chanel

-4 Cardigans 

Όπως φαίνεται, οι πλεκτές ζακέτες και η φινέτσα που αποπνέουν απασχόλησε αρκετά τη Virginie Viard του οίκου Chanel. Σας προτείνει μάλιστα να τις συνδυάσετε ακόμα και με το καρό φόρεμα που φοράτε συνήθως στο γραφείο.

Chanel

-5  Casual Suit

Τα τελευταία χρόνια, τα κοστούμια έχουν αποδειχθεί ως ο πρωταγωνιστής του casual ντυσίματος, ωστόσο ο γαλλικός οίκος σας προτείνει έναν ακόμα πιο σύγχρονο συνδυασμό. Το ψηλόμεσο παντελόνι και το τζάκετ σε άνετο ύφασμα συνδυασμένα με πλεκτή ζακέτα δημιουργούν το πιο cozy combo και ένα νέο "κοστούμι”.

Chanel

Διαβάστε Επίσης