Quilted elegance | Οι καπιτονέ τσάντες που θα κρατήσετε την άνοιξη

Το trend με τις καπιτονές τσάντες ήταν κυρίαρχο τον χειμένα. Όμως, επιστρέφει με νέα σχέδια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2022

Οι καπιτονέ και οι padded τσάντες, σε κάθε τους εκδοχή (shoulder, handbags, tote) ήταν μία από τις κυρίαρχες τάσεις στα αξεσουάρ της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021-22. Η διάθεση για καπιτονέ τσάντες παραμένει ίδια και για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022, με τα brands να φιλοξενούν πλέον στις συλλογές τους τα ανανεωμένα σχέδια γι' αυτή την εποχή. 

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα στις προτάσεις, έχουν ξεχωρίσει κάποια iconic σχέδια όπως η padded "LouLou" του οίκου Saint Laurent, που έχει γίνει must - have στα looks των insiders της μόδας, ενώ η "Padded Cassette" της Bottega Veneta έχει γίνει πια μία κλασική επιλογή. Ο οίκος Burberry έρχεται αυτή την άνοιξη με τη Lola bag collection με καπιτονέ τσάντες σε διάφορες εκδοχές (shoulder bags, crossbody bags, bucket bags, camera bags, satchels), αλλά και χρώματα, ενώ ο οίκος Valentino τοποθετεί το iconic "Roman Stud" σε καπιτονέ tote τσαντάκια, crossbody μίνι τσάντες και τσάντες ώμου με αλυσίδες, σε μία σειρά που αυτή τη στιγμή βρίσκεται ανάμεσα στις τοπ επιλογές των style icons. 

Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας για την άνοιξη μία κομψή καπιτονέ τσάντα, που θα κρατήσετε κι όλο το καλοκαίρι, οι παρακάτω επιλογές προσφέρονται για να κάνετε μία αρχή: 

Editor's choice 

"Roman Stud" μίνι καπιτονέ δερμάτινη τσάντα σε navy blue, Valentino Garavani.

"Coussin PM" puffy δερμάτινη τσάντα Louis Vuitton, Louis Vuitton Boutique.

"'Loulou" καπιτονέ δερμάτινη τσάντα ταμπά, Saint Laurent.

"Lola" small καπιτονέ δερμάτινη τσάντα, Burberry.

Padded Cassette τσάντα σε πράσινο, Bottega Veneta.

Καπιτονέ δερμάτινη tote τσάντα, Callista Crafts.

"Jackhammer-17" καπιτονέ δερμάτινη τσάντα, Off-White.

Καπιτονέ μίνι crossbody τσάντα Tory Burch, Kalogirou.

Γαλάζια καπιτονέ δερμάτινη τσάντα Pinko, answear.gr

Γαλάζια καπιτονέ δερμάτινη τσάντα Stand Studio, Kalogirou.

Ροζ καπιτονέ τσάντα, Carpisa.