Ο όμιλος Estée Lauder Companies δωρίζει $2 εκατομμύρια στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Επιπλέον, ανοίγει ένα από τα εργοστάσιά της στη Νέα Υόρκη για να παράγει αντισηπτικά χεριών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε απάντηση στην τρέχουσα έλλειψη ιατρικών προμηθειών, απολυμαντικών τζελ και μασκών προσώπου, μια ακόμα εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς ανακοίνωσε πως θα στηρίξει τις παγκόσμιες προσπάθειες μειώσεις εξάπλωσης της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο λόγος για τον Όμιλο Estée Lauder Companies (ELC), ο οποίος έχει δωρίσει 2 εκατομμύρια δολάρια στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières) για να στηρίξουν χώρες που δεν διαθέτουν επαρκείς πόρους και έχουν επηρεαστεί σημαντικά από την εξάπλωση του κορωνοϊού. 

Στην Κίνα, περισσότερα από 800.000 δολάρια αποδόθηκαν στις προσπάθειες ανακούφισης από τον ιό. Τα κεφάλαια θα υποστηρίξουν τον Ερυθρό Σταυρό της Κίνας, το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαγκάης και το ίδρυμα Give2Asia. Επιπλέον, χορηγήθηκαν δωρεές σε είδος ύψους 1.4 εκατομμυρίων δολαρίων στο ίδρυμα China Women's Development Foundation, προκειμένου να υποστηρίξουν το ιατρικό προσωπικό της πρώτης γραμμής

Η Nancy Mahon, ανώτερος αντιπρόεδρος εταιρικής ιθαγένειας και βιωσιμότητας στην Estée Lauder, εξήγησε: "Αξιολογούμε διαρκώς τρόπους υποστήριξης των εργαζομένων και των κοινοτήτων μας. Θα χρειαστεί συλλογική δράση για να παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη και ανακούφιση σε όλους όσους τη χρειάζονται κατά τη διάρκεια αυτών των αβέβαιων χρόνων".

Συμπληρωματικά, η Estée Lauder θα ανοίξει εκ νέου το εργοστάσιό της στο Melville της Νέας Υόρκης "για να παράγει αντισηπτικά χεριών για ομάδες και πληθυσμούς με μεγάλη ανάγκη, συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού προσωπικού πρώτης γραμμής"

"Ο Όμιλος Estée Lauder Companies συνεισφέρει υπερήφανα στην ενίσχυση των ευρύτερων προσπαθειών που γίνονται για τη νόσο COVID-19, θέτοντας ξανά σε λειτουργεία τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Melville, με σκοπό να γίνει παραγωγή αντισηπτικού χεριών για τις ομάδες υψηλού κινδύνου καθώς και για το ιατρικό προσωπικό. Είμαστε περήφανοι για τους εργαζόμενους μας οι οποίοι δουλεύουν ακούραστα, για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Εργαζόμενοι, αλλά και εθελοντές, υποστηρίζουν αυτή τη σημαντική, ζωτικής σημασίας, προσπάθεια" αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρείας. "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ