3 απλές ασκήσεις που στοχεύουν στο κοιλιακό λίπος

Είναι πολύ εύκολες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το λίπος στην κοιλιά μπορεί να είναι ο λόγος που αισθάνεστε την αυτοπεποίθησή σας μειωμένη, και το αγαπημένο σας τζιν αρκετά στενό. Εκτός, όμως, από την εξωτερική εμφάνιση, το λίπος στην κοιλιά μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό και για την υγεία σας. Το πρόβλημα με το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς είναι ότι "κρύβει" και το σπλαχνικό λίπος που περικλείει τα όργανα και ευθύνεται για διάφορα προβλήματα υγείας όπως καρδιακά προβλήματα, διαβήτη τύπου 2 κ.α.

Η άσκηση έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του σπλαχνικού λίπους, ίσως και περισσότερα από τη διατροφή. Η αερόβια γυμναστική που εστιάζει στον κορμό και την κοιλιά, είναι ιδανική για να εξαφανίσεις το λίπος και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.

Είναι ώρα, λοιπόν, να αλλάξετε τη διατροφή σας και να δοκιμάσετε 3 απλές ασκήσεις που θα "κάψουν" το ανεπιθύμητο λίπος. Το καλύτερο; Μπορείτε να τις κάνετε από την άνεση του σπιτιού σας και χωρίς κανένα όργανο γυμναστικής. Μόνο με το βάρος του σώματός σας (το στρώμα είναι προαιρετικό). 

Διαβάστε τη συνέχεια στο shape.gr