Chris Noth | Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα που μας έκανε να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα του "And Just Like That"

Ο Mr Big δηλώνει παρουσία στο reboot του "Sex and the City" με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Οι backstage φωτογραφίες του reboot του "Sex and the City" δίνουν και παίρνουν, αποκαλύπτοντας μέρα με τη μέρα τα εντυπωσιακά outfits και τους χαρακτήρες που τόσο μας είχαν λείψει να παίρνουν τις θέσεις τους στο λαμπερό Μανχάταν. Κάθε λήψη μάς κάνει να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα των νέων επεισοδίων με τον πρωταγωνιστή Chris Noth να κάνει ό,τι μπορεί για να μας το δυσκολέψει.

Διαβάστε Επίσης

Την προηγούμενη εβδομάδα ο γνωστός ως Mr. Big είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με την συμπρωταγωνίστριά του, Sarah Jessica Parker, που έσπασε το Instagram, παίρνοντας την απόφαση μάλλον να το ξανακάνει. Η νέα φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, εκτός του ότι έχει γίνει μέσα σε μόνο λίγες ώρες ήδη viral, μάς έβαλε σε σκέψεις αναφορικά με την πλοκή του νέου κύκλου.

Μέχρι τώρα είχε γίνει γνωστό πως οι δυο τους μάλλον θα είναι χωρισμένοι στο reboot, αν και η δεύτερη ταινία της σειράς μας είχε αφήσει στο ότι παρά τα προβλήματα στον γάμο τους, θα έβρισκαν τη λύση να συνυπάρξουν αγαπημένα. Επίσης, ένας ακόμα guest χαρακτήρα από τα παλιά, μάς έδωσε την εντύπωση πως η Carrie και ο Mr.Big σίγουρα θα είναι χώρια στα νέα επεισόδια.

Βέβαια, η νέα ανάρτηση του Noth μας κάνει να μαντέψουμε πως ακόμα κι αν οι χαρακτήρες τους χωρίσουν προσωρινά, θα καταφέρουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να βρουν τον δρόμο τους πίσω στη σχέση τους. Ο ίδιος, μάλιστα, στο caption του έγραψε: "Όπως τον παλιό, καλό καιρό".

Οι συντελεστές της σειράς όσο μπορούν κρατούν σιγήν ιχθύος σχετικά με το νέο στόρι που θα εκτυλιχθεί στα 10 νέα επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν από την πλατφόρμα του HBO Max με την πιθανή ημερομηνία κάπου μέσα στο 2022. 

Διαβάστε Επίσης