Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ενθουσιασμένη με την επικείμενη ξεχωριστή βασιλική βάπτιση

Η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου ελπίζει να μπορεί να παραβρεθεί στην τελετή για το δισέγγονό της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η υπόθεση με τη βάπτιση της Lili δεν έχει καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, με τη βασιλική οικογένεια να μην έχει λάβει την τελική απόφαση για το πού θα πραγματοποιηθεί, ένα άλλο αντίστοιχο γεγονός πρόκειται να λάβει χώρα στο κάστρο του Windsor, το οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θέλει να χάσει για τίποτα στον κόσμο.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η βάπτιση δύο μελών της βασιλικής οικογένειας, του August, του γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank, και του Lucas, του γιου της Zara Philips και του Mike Tindall. Ειδικότερα, πηγές αναφέρουν πως οι δύο εγγονές της βασίλισσας Ελισάβετ αποφάσισαν να διοργανώσουν μαζί τη βάπτιση τη δεδομένη στιγμή και πιο συγκεκριμένα μία ημέρα μετά την επέτειο αυτής με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ώστε να είναι ένα ξεχωριστό γεγονός για τη μονάρχη, η οποία είναι πρώτη φορά μόνη στην επέτειο του γάμου της. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του People, και τα δύο αγόρια θα λάβουν ως μεσαίο όνομα, εκείνο το παππού τους, ως φόρο τιμής στον δούκα του Εδιμβούργου. Στη διπλή βάπτιση πέρα από τους γονείς των παιδιών θα παραβρεθούν και οι παππούδες, πρίγκιπας Andrew και Sarah Ferguson, όσο και η πριγκίπισσα Άννα. Επιπλέον, το παρών θα δώσουν και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton. 

Από την άλλη, η παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ είναι ακόμα αμφίβολη, εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της που δεν της επιτρέπει να καταπονεί τον οργανισμό της, όμως η ίδια ανυπομονεί να βρεθεί με την οικογένειά της για τη σημαντική αυτή ημέρα. Παράλληλα, δεν έχει γίνει γνωστό το αν θα παραβρεθούν ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα στη βάπτιση, όμως πηγή αναφέρει πως θα χρησιμοποιηθεί το άγιο νερό που έφερε το ζευγάρι από τον Ιορδάνη Ποταμό, από το πρόσφατο ταξίδι τους στη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε Επίσης