Ο πρίγκιπας Κάρολος ενημερώνει το κοινό για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ

"Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ήταν παλιά".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με τις φήμες για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ να οργιάζουν, ύστερα από την απουσία της από σημαντικά events που έλαβαν χώρα στην Αγγλία τις προηγούμενες ημέρες, ο πρίγκιπας Κάρολος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ενημερώνοντας το κοινό για την πραγματική κατάστασή της.

Διαβάστε Επίσης

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του με τη σύζυγό του, Καμίλα στην Ιορδανία, ο πρίγκιπας της Ουαλίας ρωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με τη μητέρα του και μονάρχη της Μεγ. Βρετανίας, με τον πρίγκιπα Κάρολο να απαντά πως είναι καλά.  "Μόλις φτάσεις στα 95, δεν είναι το ίδιο εύκολο με το πώς ήταν παλιότερα. Είναι ήδη αρκετά άσχημα στα 73", αστειεύτηκε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου. 

Ύστερα από την πρόσφατη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, οι γιατροί ζήτησαν από τη βασίλισσα Ελισάβετ να ρίξει ρυθμούς σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τα ταξίδια που είχε ήδη κανονίσει. Ακολουθώντας τις συμβουλές των γιατρών, η ίδια δεν παραβρέθηκε στη σύνοδο για την κλιματική αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στη Σκωτία, αλλά ούτε σε μία άλλη εκδήλωση στην Ιρλανδία. Επιπλέον, συζητήθηκε αρκετά η απουσία της από την εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης προς τους Βρετανούς στρατιωτικούς, την οποία το Παλάτι απέδωσε σε έναν πόνο που είχε στη μέση της.

Παρ'όλ'αυτά, νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μαρτύρησαν πως η βασίλισσα Ελισάβετ συνεχίζει τη δουλειά από το σπίτι, έχοντας ξεκινήσει τις ακροάσεις στο Παλάτι. Από την άλλη, ο πρίγκιπας Κάρολος την περίοδο αυτή βρίσκεται σε περιοδεία στη Μέση Ανατολή, ταξιδεύοντας στην Ιορδανία και την Αίγυπτο. 

Διαβάστε Επίσης