Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle | Η τωρινή σχέση με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τα φετινά δώρα των Χριστουγέννων

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στις Η.Π.Α, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η βασιλική οικογένεια να σχεδιάζει να ταξιδέψει στο Norfolk για να περάσει παραδοσιακά τις γιορτές στην ιδιοκτησία του Sandringham, με την καθιερωμένη λειτουργία στο παρεκκλήσι της Μαρίας Μαγδαληνής, ανήμερα της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων, όμως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα παραμείνουν στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, παρά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το αντίθετο. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, οι νέοι γονείς αποφάσισαν να περάσουν τις γιορτές μακριά από το Παλάτι, χωρίς να γνωρίζουμε ποια από τις δύο πλευρές πήρε την τελική απόφαση. Βέβαια, ακόμα κι αν οι σχέσεις τους μπορεί να είναι ελαφρώς τεταμένες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η βασίλισσα Ελισάβετ θα τους αποκλείσει από τη χριστουγεννιάτικη λίστα της. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο βασιλικός αναλυτής Neil Sean, "θα υπάρξουν δώρα, όμως θα είναι πολύ επίσημα. Η βασίλισσα είναι πολύ γενναιόδωρη και καθόλου παιδιάστικη για να μην συμπεριλάβει τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle στα δώρα. Αλλά, ας πούμε πως οτιδήποτε στείλουν ο ένας στον άλλο θα είναι από απόσταση".

Σχετικά με τη φετινή γιορτή των Χριστουγέννων, παρά το διάλειμμα που η βασίλισσα χρειάστηκε να κάνει λόγω της περιπέτειας με την υγεία της, η μονάρχης έλαβε το πράσινο φως από τους γιατρούς της για να γιορτάσει κανονικά με την οικογένεά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα Ελισάβετ πρόκειται να διοργανώσει ένα πάρτι στο Κάστρο του Windsor και λίγο αργότερα να ταξιδέψει στην ιδιοκτησία Sandringham αλλά αυτή τη φορά με ελικόπτερο και όχι με το τρένο, όπως συνήθως κάνει. 

Επιπλέον, ο λαός θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, το οποίο προβάλλεται κάθε χρόνο από το 1957. Όπως είναι αναμενόμενο, σε αυτό θα αναφερθεί δίχως αμφιβολία στην απώλεια του πρίγκιπα Φιλίππου, καθώς θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που περνάει χωρίς εκείνον ύστερα από 70 χρόνια γάμου, αλλά και στη δύναμη που επέδειξε η κοινότητα με την εμφάνιση της πανδημίας. 

Διαβάστε Επίσης