Η επιστολή της βασίλισσας Ελισάβετ στην 1 έτους Jalayne που ντύθηκε σαν εκείνη στη γιορτή του Halloween

Η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου απέδειξε πως δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Παρά τις δυσκολίες που η βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετώπισε μέσα στο 2021, απέδειξε πως δε χάνει στιγμή το χιούμορ της και την ευγένειά της, όπως μαρτύρησε η επιστολή που έστειλε στην οικογένεια της 1 έτους Jalayne Sutherland από το Οχάιο, η οποία τράβηξε την προσοχή της. 

Διαβάστε Επίσης

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο όταν η μικρή ντύθηκε με αφορμή τη γιορτή του Halloween ως τη βασίλισσα Ελισάβετ, φορώντας ένα outfit που σίγουρα θα ενέκρινε η μονάρχης και ποζάροντας μαζί με 2 σκυλάκια της αγαπημένης ράτσας της, corgis. Τότε, η μητέρα της μικρής, Katelyn, αποφάσισε να ταχυδρομήσει τις φωτογραφίες στο Παλάτι, με την απάντηση να έρχεται πριν από έναν μήνα.

Ειδικότερα, η κυρία επί των τιμών της βασίλισσας, η Mary Morrison, ήταν εκείνη που έστειλε την απάντηση στην οικογένεια της μικρής. "Η βασίλισσα επιθυμεί να σας γράψω για να σας ευχαριστήσω για την επιστολή σας και τη φωτογραφία που σκεφτήκατε να προσθέσετε. Η Αυτού Μεγαλειότης θεωρεί πως ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους σας να της γράψετε και η βασίλισσα είναι χαρούμενη που είδε τη φωτογραφία της κόρης σας, Jaylayne, μέσα σε αυτό το υπέροχο outfit", έγραφε η επιστολή που διάβασε η οικογένεια Sutherland.

Στη συνέχεια η κ. Morrison ευχήθηκε εκ μέρους της βασίλισσας "Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα", ενώ παράλληλα χάρισε κάποιες πληροφορίες για τα κατοικίδιά της, που η μικρή θα μπορούσε να μάθει. Μάλιστα, η Jaylayne φωτογραφήθηκε να κρατά την επιστολή που έστειλε η βασίλισσα από το Κάστρο του Windsor.

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε τις γιορτές στο Κάστρο του Windsor, όπως συνέβη και πέρσι, όμως αυτή τη φορά χωρίς τον πολυαγαπημένο της σύζυγο. Μαζί της βρέθηκαν ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, οι οποίοι κράτησαν συντροφιά στη μονάρχη, που αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να αναβάλει το καθιερωμένο δείπνο των Χριστουγέννων με ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια, εξαιτίας της έξαρσης της μετάλλαξης Όμικρον. 

Διαβάστε Επίσης