Kate Middleton - πρίγκιπας William | Το σενάριο της μετακόμισης στο Κάστρο του Windsor

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge εξετάζουν το ενδεχόμενο της αλλαγής της μόνιμης κατοικίας τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από την περσινή χρονιά είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William σκέφτονταν να μετακομίσουν από την κατοικία τους στο Παλάτι του Kensington, μετατρέποντας ως μόνιμη βάση τους το Κάστρο του Windsor.

Διαβάστε Επίσης

Τα τελευταία χρόνια το Windsor έχει γίνει για τη βασίλισσα Ελισάβετ το μόνιμο σπίτι της, αφήνοντας το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και λόγω της παλαιότερης κατάστασης της υγείας του πρίγκιπα Φιλίππου. Άλλωστε, από τη στιγμή που ο σύζυγός της βρίσκεται θαμμένος στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μέσα στο Κάστρο, για εκείνη το Windsor μοιάζει να είναι το μοναδικό μέρος που επιθυμεί να βρίσκεται. 

Εξάλλου, η τοποθεσία βρίσκεται πολύ κοντά στο Λονδίνο, σε περίπτωση που πρέπει να παραβρεθεί σε κάποια εκδήλωση ή στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Πολύ κοντά της, επίσης, μένουν και ο γιος της, πρίγκιπας Edward με την οικογένειά του, που συχνά την επισκέπτονται. 

Και το γεγονός πως ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge θα βρίσκονται κοντά στη βασίλισσα είναι ένας από τους λόγους που σκέφτονται να μείνουν στην έκταση του Κάστρου, ώστε η γιαγιά τους να μη νιώθει μόνη της.

Μέχρι τώρα, φήμες ήθελαν το ζευγάρι να μετακομίζει στην κατοικία Fort Belvedere, ένα σπίτι που βρίσκεται στο τέλος του πάρκου και είναι χτισμένο από το 1820. Μάλιστα, λέγεται πως εκεί βρισκόταν ο θείος της Ελισάβετ, βασιλιάς Edward, όταν υπέγραψε την παραίτησή του από τον θρόνο για να παντρευτεί τη Wallis Simpson. Προς το παρόν, εκεί μένει η ευκατάστατη οικογένεια Weston, που έχει σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια, από την οποία νοικιάζει το σπίτι.

Διαβάστε Επίσης