Η βασίλισσα Ελισάβετ ακυρώνει για δεύτερη φορά τις προγραμματισμένες συναντήσεις της

Η μονάρχης διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό την περασμένη Κυριακή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα, η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε τις προγραμματισμένες διαδικτυακές συναντήσεις της, αφού τα ήπια συμπτώματα που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες, δεν έχουν υποχωρήσει.

Διαβάστε Επίσης

"Οι δύο διαδικτυακές ακροάσεις που είχαν προηγουμένως προγραμματιστεί να λάβουν χώρα σήμερα, θα κανονιστούν εκ νέου για αργότερη ημερομηνία", ανακοίνωσε εκπρόσωπος από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η βασίλισσα Ελισάβετ διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό την περασμένη Κυριακή, αφού προηγουμένως είχε τεθεί σε στενή παρακολούθηση, εξαιτίας της συνάντησής της με τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος λίγο αργότερα νόσησε. 

Όπως πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, "η αυτού μεγαλειότης θα συνεχίσει με ελαφρά καθήκοντα. Καμία άλλη υποχρέωση δεν έχει προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα". Η βασίλισσα θα βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση, αλλά δεν θα υπάρξουν ενημερώσεις για την υγεία της. Η ίδια, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε την καθιερωμένη εβδομαδιαία τηλεφωνική συνάντηση με τον πρωθυπουργό Boris Johnson, αφού ένιωθε καλά.

Πρόσφατα, μία ψεύτικη είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με ένα gossip website να διαδίδει πως η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή, μία φήμη που το Παλάτι δεν μπήκε καν στον κόπο να διαψεύσει. 

Η μονάρχης τον τελευταίο καιρό περνάει μία δύσκολη περίοδο, αφού χρειάστηκε να αντιμετωπίσει το σκάνδαλο όπου ενεπλάκη ο πρίγκιπας Andrew, ο οποίος εν τέλει αποφάσισε να συμβιβαστεί.

Διαβάστε Επίσης