Η πρώτη διά ζώσης συνάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Πρωθυπουργό του Καναδά, Justin Trudeau

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια συνάντηση της Ελισάβετ ύστερα από την νόσησή της με κορονοϊό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε για τα καλά πίσω στη δουλειά, όπως αποκάλυψε η νέα φωτογραφία που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, πραγματοποιώντας την πρώτη διά ζώσης συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό του Καναδά, Justin Trudeau. 

Διαβάστε Επίσης

Ο πρωθυπουργός του Καναδά επισκέφθηκε τη μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου στο Κάστρο του Windsor, όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα από την αρχή του κορονοϊού. Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει από την εικόνα που μοιράστηκε η βασιλική οικογένεια στα social media, τα λουλούδια που βρίσκονται στο background ήταν στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας, προκειμένου να δηλώσει την υποστήριξή της. Ακόμα, θα μπορούσε κανείς να πει πως και επιλογή του φορέματός της δεν ήταν τυχαία, δεδομένων των αποχρώσεών του.

Πριν από λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε πως η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μία μεγάλη δωρεά υπέρ του ουκρανικού λαού, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, επισκέφθηκαν την ουκρανική εκκλησία στο Λονδίνο, συνομιλώντας με τον Ουκρανό πρέσβη και τη σύζυγό του. 

Όπως προαναφέρθηκε, πρόκειται για την πρώτη δημόσια συνάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ, από τότε που νόσησε με κορονοϊό. Όπως ανέφεραν πηγές, η μονάρχης συναντήθηκε προηγουμένως με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, αλλά και τα παιδιά τους στην οικία Frogmore, που βρίσκεται στην έκταση του Κάστρου του Windsor.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως η βασίλισσα Ελισάβετ δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ - ακόμα κι αν αποτελεί το κεντρικό κτίριο της μοναρχίας- επιλέγοντας να συνεχίσει να μένει στο Κάστρο του Windsor, το οποίο αποτελεί το κύριο σπίτι της από το ξεκίνημα της πανδημίας. 

Διαβάστε Επίσης