Βασίλισσα Ελισάβετ | Η πλήρης ανάρρωση και η συνάντηση με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William

Η βασίλισσα Ελισάβετ πριν από λίγες ημέρες διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ευχάριστα τα νέα από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η βασίλισσα Ελισάβετ χαίρει άκρας υγείας, μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, επιστρέφοντας στις βασιλικές της υποχρεώσεις.

Διαβάστε Επίσης

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου δέχθηκε επισκέψεις την περασμένη Κυριακή, συναντώντας μέλη της οικογένειάς της στο Κάστρο του Windsor. Πιο αναλυτικά, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, μαζί με τα τρία παιδιά τους, George, Charlotte και Louis επισκέφθηκαν την οικία Frogmore, η οποία βρίσκεται στην έκταση του Κάστρου για να περάσουν χρόνο με τη βασίλισσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη συνάντηση αυτή έδωσε το παρών και η πριγκίπισσα Βεατρίκη, έχοντας μαζί της τη νεογέννητη κόρη της, Sienna. 

Kate Middleton πρίγκιπας William Louis Charlotte George

Είναι γνωστό πως η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει να βγαίνει βόλτα μαζί με τα σκυλιά της στο πάρκο που είναι κοντά στην οικία αυτή, γι' αυτό κιόλας πραγματοποιήθηκε εκεί η συνάντηση. Πολύ κοντά βρίσκεται και το Frogmore Cottage, η κατοικία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, - για την οποία ανανέωσαν το ενοικιαστήριο συμβόλαιο όπου μένουν τον τελευταίο καιρό η πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της, Jack Brooksbank.

Η αδερφή της πριγκίπισσας Βεατρίκης δεν ήταν παρούσα στο Κάστρο του Windsor, αφού πρόσφατα η ίδια και ο σύζυγός της ταξίδεψαν στις ΗΠΑ, όπου και συναντήθηκαν με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, στον οποίο η Ευγενία έχει αδυναμία. 

Πέρα από την επίσκεψη που δέχθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ το περασμένο Σάββατο, έγινε γνωστό πως η μονάρχης σήμερα πραγματοποίησε την "πρώτη της ημέρα στη δουλειά" ύστερα από τη νόσησή της και τις συνεχείς αναβολές σε υποχρεώσεις, διεξάγοντας ξανά διαδικτυακές συναντήσεις.

Η είδηση αυτή ήταν αρκετά ευχάριστη για όλους τους πολίτες της Αγγλίας, οι οποίοι ανυπομονούν να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, για το οποίο έχουν προγραμματιστεί μία σειρά από εκδηλώσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης