Η Jamie Lee Curtis επιθυμεί να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τη λέξη "αντιγήρανση"

"Θέλω να μεγαλώσω με χάρη και αξιοπρέπεια".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το ζήτημα της γήρανσης για τη Jamie Lee Curtis δεν είναι μία αρνητική εξέλιξη, παρά το αντίθετο. Η ηθοποιός που υποστηρίζει ένθερμα τα πιστεύω της, ενώ δε διστάζει να πει δημόσια ό,τι σκέφτεται, αναφέρθηκε στα στάνταρ της ομορφιάς που για χρόνια το Hollywood προωθεί. 

Διαβάστε Επίσης

Καλεσμένη στη συζήτηση με τη Maria Shriver "Radically Reframing Aging Summit" και άλλους διάσημους προσκεκλημένους με σκοπό την αλλαγή της νοοτροπίας για το πώς αντιμετωπίζουμε και μιλάμε για τη γήρανση, η ηθοποιός δήλωσε πως πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τη λέξη αντιγήρανση. "Είμαι υπέρ της γήρανσης. Θέλω να μεγαλώσω έξυπνα, με χάρη, με αξιοπρέπεια, ζωντάνια και ενέργεια", είπε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Halloween".

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η ηθοποιός είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, στην οποία φαινόταν πιο αληθινή από ποτέ. Όπως δήλωσε, το να δείχνεις τον εαυτό σου όπως είναι, χωρίς να χρειάζεται να ρουφήξεις την κοιλιά σου ή να κρύψεις κάποιο μέρος του σώματός σου είναι απόλυτα απελευθερωτικό

Η ίδια εξακολουθεί να προωθεί την αληθινή εικόνα του εαυτού της, με τις ρυτίδες της και όλα όσα οι γυναίκες προσπαθούμε να κρύβουμε, ανεβάζοντας δικές της φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ και χωρίς να έχει κανένα ταμπού για την ηλικία της. 

Διαβάστε Επίσης